Fredag igen!

Pjuh, jag överlevde min resa till Olofström igår. Vilken lättnad! =)

Är inte riktigt så kallt än att det fryser på, för måste upp till Olofström idag igen. Brossan ska till tandläkaren och han får inte köra MC i detta väder, så då får en snäll storasyster ställa upp! =)

Annars händer det nog inte så mycket idag, ska skura golven för det hann/orkade jag inte med igår.

Vet inte om det blir slapp för resten av dagen eller om jag ska ställa mig och baka bröd igen, de går ju åt som smör! :P

Ha en trevlig fredag!!

Arrrgh

Nu får det f*n ta med ta och sluta och snöa!!!!!

Jag måste upp till Olofström ikväll och jag har INGA vinderdäck på! *grrrr*
Ajajaj, hur ska det sluta???

Städdag!

Torsdagar är min officiella städdag, när man orkar ta tag i det hela vill säga! ;)

Så det är väl vad jag ska viga dagen för. Ska strax slänga sänkläderna i tvättmaskinen och sen drar det igång! =)
Ska be Ola om hjälp när han kommer hem med att dra ut spisen så jag kan torka bakom och även hjälpa mig att skura ovanför köksluckorna, för det behövs vet jag! =)

Jahapp, nehepp, dags att sätta igång så man är klar till afron ikväll!

Höres!

Tjingeling!

Onsdag

Blev inget mer inlägg igår, hände väl inte så väldigt mycket. Min telefon kom så den sprang jag upp och hämtade! *glad*
Men måste säga att jag saknar mig gamla, får försöka vänja mig vid denna iaf!

Så halva kvällen gick åt till att kladda med den, fick ett ryck vid sjutiden sen att stryka tvätten så även det blev gjort. Sen var det mys framför tv:n resten av kvällen. Ola hade köpt hem glögg och pepparkakor *mjums* Så det mumsade vi på till Ugly betty, Andra Avenyn, Desperata hemmafruar och Dödlig fångst, tisdagar är verkligen en tv-dag! =)

Idag bär det snart av till Af för ännu ett möte *suckar djupt* Fick ett avslag till på ett jobb jag har sökt idag *blä*
Sen bär det nog hem till mamma en runda innan det är dags för simhallen och sen Friskis och svettis! =)
Onsdagar är en tuff dag men ack så rolig, slipper sitta ensam!

Hörde på vädret igår att det finns risk för att det kan komma upp till 10 cm snö natten mellan fred-lördag här, HELT sjukt!!!!
Det är ju inte ens november än *vill inte vill inte vill inte*
Får hoppas på att metrologerna ännu en gång har fel. Tycker synd om grabbgänget som kommer från hela Sverige och Norge för att fiska i Blekinge idag. De ska stanna till söndag, lite normalt väder kan de väl bjuda på så de får en trevlig vistelse här?!  =)

Nej, nu får jag nog ta och sticka...

Vi höres kanske senare, är nog inte hemma förens vid nio men men! ;)

Kramis

Tisdag...

Idag har det verkligen inte hänt något roligt alls.
Vaknade tidigt, gick upp och åt/tömde diskmaskinen och dammsög lite. Stack sen hem till mamma en runda innan hon började jobba och nu sitter jag här igen!

Min telefon är iaf skickad *wiieee*

Ska köra igång en maskin tvätt nu sen ställa mig och skala potatis *suck* Men men, äta bör man annars dör man! ;)

Sen får jag väl ta tag i tvätten och stryka den.

Får väl se vad dagen har att erbjuda!

Krams


140 000kr

Och där försvann vår chans till en billigare och större lägenhet!
Senast klockan fyra idag skulle vi ha lämnat besked, men som jag sa till Ola att det är hans som får bestämma eftersom det trots allt är han som betalar! Och han sa inget (eller jag fattade att han inte ville flytta dit).
Synd för fräschare och finare lägenhet får man leta efter. Fast jag vet inte om jag hade trivts jag heller, just nu känner jag bara tanken på att jag vill göra om, pyssla och ha mig. Hade även varit skönt att slippa ha fiskeskåpet i vardagsrummet, sjävla skåpet i sig är skitsnyggt. Men tyvärr så ligger det alltid 50 spön utanför skåpet PLUS kläder, lådor, fiskesaker mm mm. Avskyr att se sånt! Men men, när du tjänar egna pengar My så kan du ta och uttala dig!!

Såg en lägenhet på blocket idag som var till salu, en bostadsrätt för 3400kr i månaden typ. Mailade dem och när hon berättade om hur de hade totaltrenoverat den så blv vi väldigt sugna och gick och kollade på den. (Låg här i Jämshög).
Visst den var jättestor, 81kvm, stora rymliga rum men vilka FÄRGER, rosa/lila i hallen, mycket oranget, blått osv *ryser* Nytt kök hade de satt in från IKEA, ingen hit! Fick inte plats med diskmaskinen och sen kom vi till det största minuset av allt. Toaletten var på 1kvm, alltså gå in&gå ut. Den var ju tillochmed mindre än den vi har i stugan, hahaha!
När vi sedan frågade vad de hade tänkt sig för pris och de kläcker ur sig 140 000kr, haha skämtade de eller? Så fin var den verkligen inte. Hallå, den ligger i jämshög med sopstation och kyrkogården som utsikt! *asg*
Nej, ve och fasa!! Skulle vara kul och veta om någon galning lägger så mycket på den. För 500 000kr får man ju ett hus för här!

Jaja, som Ola sa. Hur många år till hade vi tänkt på i lägenhet?? 2-5 år kanske, sen är vi nog mer intresserade av hus. Eller jag iaf! ;)

Får vara sluttjatat från min sida, lika bra att inte säga allt för mycket vad man tänker och tycker har jag märkt!

Nej, nu ska jag plocka iordning lite. Ola och Håkan stack nyss iväg för att testa nya beten, suck....

Tjingeling!

Måndag igen

Ja, nu är måndagen här igen och här sitter jag ensam som vanligt.
Idag måste vi lämna ett besked till ofmhus *hjälp* Vi har fortfarande inte bestämt oss till 100. Vi både vill och vill inte, jobbigt läge!

Annars händer det väl inget skoj idag, ska leta efter en doppresent till Julia hade jag tänkt. Sen är det träning ikväll *ser fram emot*

Nä, om man skulle ta och ta fram något kött så det hinner tina innan Ola kommer hem!

Skriver nog senare...

Tjao

Långt in på söndagen!

Shit, vart tog dagen vägen??
Ola stannade hemma från fisket idag pga det dåliga vädret, så vi låg kvar länge länge i sängen och kollade på tv. Började en film vid tolv som vi började titta på, vid två tyckte vi nu måste den ju snart vara slut. Var riktigt bra film också, men nejdå. En hel timme till, och sen när filmen väl tog slut VILKET JÄVLA SLUT!!! Haha, tillbringat tre timmar på en film som bara slutade "sådär" med någonting som inte ens hade med filmen att göra, ja jisses!!
Därefter blev det en dusch och här sitter jag nu, Ola sätter ihop datorn till I. Får väl köra upp med den till henne sen, om han får den att funka vill säga! ;) Har inte hört några svordomar än iaf! *skrattar*

Vi har riktig beslutsångest om hur vi ska göra med lägenheten, måste lämna besked imorgon. Vad tycker ni? =)

Ne, om man skulle påbörja middagen.

Hoppas ni har en trevlig eller bakfull söndag i detta roliga väder *suck*

Lördag hela veckan?

Haha, det kan man tro. Iaf om man läser min blogg..

Ola kom hem vid sextiden idag, kors i taket!
Så när jag körde mamma & co till kyrkhult så passade jag på att köpa hem lite gott från willys. När jag sen kom hem så tillagades det potatisgratäng, tzatsiki och fläskfile.
Tittade även på något program idag där de gjorde fruktsallad som jag blev mäktigt sugen på, så det har jag precis stått och gjort. Trodde vi skulle mysa lite framför tv:nl titta på en bra film och äta fruktsallad. Jag har ätit upp min del, Ola tittar på boxning som är aptråkigt, så där sitter han nu själv och jag har eftersom han aldrig kan ge sig och titta på något annat. Har lärt mig att om inte jag får min vilja igenom och att han stannar och tittar på det med mig någon gång så ska f*n inte jag heller sitta och titta på hans skit, som han vill se!!

Får väl se vad som sker mer ikväll, Beck börjar snart så jag får väl titta på det här i sovrummet. Mamma ringer väl lagom tills den är slut och vill åka hem. Tror nog att jag kryper ner i sängen efter det. Usch, imorgon "tvingas" man ju stanna en hel timme extra i sängen! ;)
Det är nog det enda positiva med vintertid, man får en timme extra. Men det är nog det ENDA positiva med kalla eländiga vintern!

Jo, just det. Har beställt mig en telefon också. Får se om den dyker upp någon dag nästa vecka, får hoppas jag lyckas sälja den andra också! Ingen som vill ha en finfin Sony Ericsson w350i?? Det ingår högtalare till stranden.

Yeye, ska surfa vidare en stund tills Beck börjar.

Ha en trevlig lördagkväll!

Fortfarande lördag!

Nu har jag varit duktig!
Har bakat två bröd, skrivit klart mitt cv och ska snart gå och skicka iväg det! *gött mos* =)

Så nu sitter jag här igen, vad ska man göra nu?

Känner mig en aning deppish idag känner jag. Gått hemma själv hela veckan när Ola jobbar em och så åker han iväg tidigt idag också! =(
Och såklart ska han iväg och fiska imorgon med, fast då med sin far så då sticker de inte lika tidigt.

Sitter och funderar på vad vi ska äta ikväll, fast har ingen lust att laga ihop något. Lär ändå sluta med att jag är så hungrig och man är så trött på att vänta tills Ola kommer hem. (som alltid kommer väldigt väldigt sent), så jag kommer sitta som vanligt och äta själv vid matbordet.
Skönt att klockan snart ska flyttas tillbaka så det blir mörkare en timme tidigare och Ola kommer då hem tidigare. (Hoppas kan man ju alltid göra).

Har även gjort en balansräkning ang. lägenheterna, men har även där inte kommit fram till något vettigt.

Är sugen på att baka mer, men orkar inte gå och handla och städa upp efter mig =) Blir bara onyttigheter då och det behöver vi inte någon av oss ändå så det är väl lika bra att låta bli.

Ska snart köra iväg mamma & co till en 40 års fest, så ikväll blir det nyktert...Som vanligt ifs, fast tog faktiskt två cider på pizzerian igår. De hade den med hallonsmak kvar så den blev min! ;)

Nehepp, kallt är det så jag håller på att dö här. Får sluta skriva nu så jag kan ta på mig mina vantar för att få upp värmen i fingrarna...Hjälper inte med stor tjock tröja, dunsockar och filt, pinsamt OFMHUS hör ni det, SÄTT PÅ VÄRMEN!!!!

Kramis

Och så var det lördag igen...

Herregud, vart tar dagarna vägen?
Har snart gått hemma i 10 veckor, shit!! Det är ju ett helt sommarlov =( Synd bara att vädret inte har kunnat vara som ett sommarlov, då hade det varit myyyycket lättare att gå hemma för då kunde man varit vid havet/stugan hela tiden istället! *ler* Men istället sitter man och suckar i lägenheten.

På tal om lägenhet så var vi ju och kollade på en på smålandsgatan igår, en trea. J*kla va fin den var!!
Så stor och rymlig jämnfört med det vi har nu. Högt i tak, myyycket förvaringsutrymme eftersom ett par som har bott där tog bort en av toaletterna. Finns plats för tvättmaskin och diskmaskin, nya köksluckor (dundersnygga), nytt golv ska läggas in och sen ska det målas om i vissa rum, köket var också gigantiskt, inglasad balkong.. Mycket fräscht och snyggt måste jag säga! Blev lite småsugen.
Sen kommer vi till lite minus såsom hund som skäller från tanten ovan, vi får ta det lilla sovrummet eftersom Olas fiskeskåp inte går in någon annanstans, det är kallt i vardagsrummet på vintern, det blir långt till mamma & pappa (eftersom de är de enda jag umgås med för tillfället). Annars blir jag sittande i en stor lägenhet helt ensam eftersom det får ju inte Ola till att sluta fiska direkt. =(
Så vi har lite att fundera på, blir ju billigare både med hyran, busskortet till Ola behövs inte, närmare till träning och handling. Har till måndag på oss så vi får se hur det blir!

Finns många plus med denna lägenhet vi har nu, förutom för liten och för stoooor hyra! =/

Nehe, vad ska dagen ha att erbjuda idag? Ola stack och fiskade med någon kille från Höör nu vid nio och "råkade" såklart väcka mig, hade velat sova lite till! =/

Får se om jag tar tag i och baka de där bröden och skriva klart cv:t så det är gjort. Sen bara slappa.
Kanske ta och beställa telefonen också *hrm* Ja, vi får se hur dagen slutar!

Höres säkert mer idag...

Kram sålänge...


Fredag em/kväll

Är det snart! =)
Dagens alla måsten är gjorda. Har varit på möte på af, ska dit igen på onsdag. =/
Sen efter det var jag och storhandlade inför helgen och stack sedan till nästa möte eller intervju eller vad man nu ska kalla det, på Lernia i Olofström. Gick rätt bra tyckte jag, hon verkade gilla mig. Kom på så mycket nu i efterhand vad man ville ha sagt. Får en aning hjärnsläpp när man väl sitter där på intervju *ler*
Finns ju dock tyvärr inga jobb just nu, men det kanske dyker upp?! Så så då skulle hon höra av sig till mig. Fast det finns ju andra som de måste fråga först. Så vi får se vart det leder. =)

Var och hämtade min "fina" SE w350i, blääää!!! Ingen som vill köpa den? Ni får den för 1300kr!
Kan inte bestämma mig vad jag vill ha istället. Vill ju som sagt egentligen inte lägga ut pengar på en mobil för tillfället, jag var ju så nöjd med min lila w710i! Men men, vi får se. Har hittat en fin liten sak, fast ack så dyr. Nästan 2200kr och så är det såklart en SE det också, farligt??!

Nehepp, nu ska jag slappa lite innan det är dags att hämta Ola på jobbet. Ska iväg till smålandsgatan och kolla på lägenheten då och efter det så måste vi tanka. Pinsamma mesiga jag vågar ju inte göra det själv längre när man inte kan tanka i jämse....Haha. Så Ola har lovat att följa med första gången! ;)

Där efter ska vi iväg och fira att han fick stanna kvar på Finnveden, så det blir nog en god middag och kanske en cider eller två! ;)

Ha en trevlig fredagskväll kära läsare....

Hahahaha

Ett gott skratt förlänger livet sägs det väl??

Håhå, då måste ni ta och kolla in denna blogg och norsken som i dagarna ska besöka Sverige (för att fiska), han över in på vad han tror svenskarna lyssnar på! *ironi*  Det bjuds på skönsång, eller iaf några goda skratt!

Haha, och han ska vara inköpschef för icabutikerna i Norge. Ja, de ska väl ha humor de med. Kul att han bjuder på sig själv!!
 
http://pikewallis.blogspot.com/

*Trallala hon är 16 år idag* *asg*

När ska oturen vända???

Alltså jag tror egentligen det är lika bra att jag håller käften, men jag kan verkligen inte det!

Ah, va arg jag är. Tur mamma var med och lugnade ner mig och försökte få mig på andra tankar.
Körde ju som sagt till K-stad idag för att hämta min tele som de egentligen skulle skicka men som aldrig kom. Och försöka ringa tph är ju lika lätt som att stå på händer och dricka samtidigt!

Så vi kom in, och vad säger han????
"Den kom till Ica Nära idag kl 16.00. Hur förbannad blir man inte då? Så då började det koka en del inombords. Men det som löste ut bomben och han märkte nog på mig hur j*vla förbannad jag blev. Så här sa han iaf "Tyvärr så görs inte din gamla telefon längre (W710I, lila) så de har skickat en helt annan telefon till dig." En Sony Ericsson, svart, ful sak. Som är 1000kr billigare än den jag hade innan. Hur glad blir man då på en skala??
Jag sa ja, den vill jag ju inte ha. Ville ju inte ha den gråa ni skickade till mig förra gången heller, och ni lovade att de på SE hade sagt att om jag väntade upp till tre månader så skulle jag få en exakt likadan igen. Dum som är så gick man ju på det. Och fick tigga och be min bror att få låna hans tele i ytterligare tre månader.
Varför kan man inet få välja vilken tele man vill för ungefär samma prisklass?? Utan DE ska bestämma det åt en. Ful, plastik sak fick jag istället som går att ringa och sms:a med....
Så jag tog mina papper och så "ja, jag får väl sälja den på tradera"
Hehe, det gillade han nog inte att jag sa högt och tydligt inför alla andra kunder! SKITER JAG INTE LITE I!!!!
Och varför kunde de inte hört av sig till mig utan låta mig sitta och vänta i en hel vecka på denna j*vla telefon?? Fick ju sms:et för en vecka sedan att min telefon är klar hos "reperatören" HA, inte ens sanningen kan de skicka i ett sms, pinsamt!

Nej, tummen NER för The Phone House. Kommer aldrig mer köpa något därifrån. Och egentligen skulle jag vilja ge den största tummen NER för Sony Ericsson för deras dåliga service!

Problemet är ju bara, vad ska man skaffa sig för tele nu???
Ingen som vill köpa en ful, svart plastik SE?
SE har ju de snyggaste och bästa telefoner när de väl fungerar! ;)
Ah,va jobbigt!!!

Så jag fick trösta mig själv med lite shopping, en hel del underkläder och ÄNTLIGEN hittade jag ett par skor för normalt pris! =)
Sen bjöd mamma på mumsig mat! *ler*

Nähe, nu får det räcka med klagomål för idag. Måste leta vidare efter mobil.

Nattinatt på er alla där ute

Ändrade planer

Hehe, ser ut att bli ändrade planer! ;)

Verkar som att det var Lernia som försökte ringa mig innan idag, de ringde mig nu igen. Ska dit på intervju imorgon efter jag har varit på arbetsförmedlingen. Vet att de inte har något jobb åt mig just nu, men kanske framöver. Och då vet de ju vem jag är iaf och vad jag kan! =)

Så ringde till mamma och skulle beklaga mig lite och vad säger hon då??? "Jag slutar nu ska vi sticka till k-stad idag istället??" Eh,. ja det tackar man inte nej till! ;)

Så cv:t får vänta till ikväll/imorgon men då SKA det skickas in så är det bara. Har iaf skrivit ner vad som ska vara med, duktiga jag! =)

Hoppas nu jag får min tele och att det blir lycka på skofronten!

Kramkram


Torsdag

Jaha, då var det torsdag igen. Känns som att alla andra dagar bara hoppas över och så är det torsdag igen.
Så här sitter man igen, haha. Ovanligt va?

Har nästan varit duktig idag, satt igång en hel maskin tvätt. Det ni! ;)

Är det någon som känner igen sig att ni har ringt till mig idag vid typ tiotiden???
Var nämligen som så att telefonen låg vid datorn och jag låg i sängen. Ola satt vid datorn så när det ringde så slängde han den till mig i sängen och då DOG den, när jag väl satte igång den igen så kunde man inte se vem det var som hade ringt! *argh*
Tänk om det var något viktigt ang. jobb???
Ola sa först att det var typ 0457 eller något och ändrade sig sedan till att det KANSKE var 0454. Hrm, ja du. Då kan det antingen vara Lernia, Adecco, barnomsorgen eller Ronneby Brunn. Känns bra! *not* Tyvärr har de inte ringt tillbaka så jag har inte en aning om vad jag ska göra. Finns väl inte så mycket jag kan göra...Sorgligt nog, har gått hemma och mått litte smådåligt över detta nu. Men men, inget att göra någonting åt. Som Ola sa, kan ju alltid hoppas  att det var någon som ringde fel. Ja, det händer ju ofta *not*

Mamma och jag hade tänkt sticka till K-stad imorgon efter hon hade slutat jobba vid halv två för att ev. hämta min tele och kolla på skor till mig...(är i väldigt stort behov utav det). Har finstövlar och foppatofflor, pinsamt!!
Men kom på imorse när jag vaknade att jag skulle på något infomöte på arbetsförmedligen på fredag kl 14, vilken jävla tid att lägga möterna på! *grr* jaja, får väl se om vi hinner köra ner iaf.

Nej, nu måste jag påbörja det där specialcv:t jag skulle haft skrivit för länge sedan nu så det är gjort.
Sen ikväll är det återigen dags för afro! =)

Höres gott folk, ha en bra dag ute i arbets/plugglivet


Julafton?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jag tror knappt det är sant. Vilken julklapp!!!!

Som ni kanske har räknat ut så fick Ola behålla sitt jobb, fy fanken va skönt. Men sörjer för de 97 pers som tvingas gå från sitt arbete!

Nu kan jag andas och vara igen, trodde ett tag mitt hjärta låg bredvid min kropp.
Nu ska jag försöka äta lite, och sedan köra upp till mamma och ge henne mat innan det är dags för simning och sen medelpass på friskis!

Höres!

Avskyr...

Att vänta, vänta och vänta!! Jag vill veta nu!!!!!!!

Håll tummarna nu....

Snälla snälla snälla.......

Minusgrader

Ahh. kan de inte sätta på värmen i lägenheterna snart! Håller ju på att förfrysa här!
Sitter med mjukisbyxor, långärmad, dunsockar, vantar och en stor pläd och även fryser jag så jag håller på att dö!!

Tur att man har ett X antal värmeljus man kan tända i lägenheten, det är väl den enda värmekällan vi har här! =(

En dag kvar....

Imorgon onsdag den 22 okt är domedagen. Det är då vi får veta om Ola får sparken eller inte. Han har sedan 3 månaders uppsägningstid, usch! Har så j*vla ont i magen pga detta! =(
Fast jag kanske är knäpp men jag vill verkligen veta, så en börda kan lämna min oroliga mage!

Fick mail igår med från Ofmhus att vi nu får chansen att gå och kolla på en trea på smålandsgatan, något jag blev jätteglad att få höra. Men Ola är svårflörtad, så j'vla negativ. Han har liksom redan bestämt sig för att han inte gillar det stället. *argh* Jag vet inte heller om jag gillar det, men jag vill ge det en chans. Kanske kan man se att det kan bli fint där.
Jag vill måla, inreda, fixa & dona....Är såååå sugen att få göra om och ha mig. Tid är ju liksom det enda jag har! =/

idag har jag varit några timmar hos Malin i deras hus och hjälpt dem med att måla taket i hallen och sen så rev vi en del tapeter i köket. Och självklart blev det en hel del skitsnack och förberedelse ang. nyårsafton. Hoppas jag får med mig Ola då, så jag slipper att ännu en gång gå på fest på nyår ensam och känna mig som värsta singeln medan han sitter hemma och spelar Diablo.
Är även bjudna på Julias dop, hur ska jag lyckas få med Ola??? Eller ska jag skita i honom och behöva gå även dit ensam????
Hopplösa människa, varför kan han inte vara lika funtad i huvudet som alla andra!!

Jaha, nehepp. Om man skulle sätta sig och skriva ett nytt cv till, har hittat ett jobb till som jag ska söka.
Har även försökt ringa The Phone House idag men utan reslutat *grr* Fick sms av dem förra torsdagen att min telefon nu var klar från "reperationen" (herregud, jag väntar ju på ny!!!), och låg nu hos tph i Kristianstad. Men när jag och mamma var där för ca 6:e gången pga min tele så lovade de att de skulle skicka hem den så vi skulle slippa köra ner ännu en gång. Detta skrev de upp, men man tycker att då borde den vara här nu! SUCK!

Näe, orkar inte sätta mig ner och försöka dikta ihop något bra att skriva för tillfället, blir nog en stund med villervalle i söderhavet! =)

Ha det så gott!!


Besvikelse

Nu har vi varit och tittat på två nya lägenheter här i Jämse.
Alltså nu känner jag mig jättehemsk men alltså fyf*n va grisiga de var. Var först och kollade på en trea som var lika stor som denna tvåa vi har nu.
Det första värden sa va "ja, det är ju lite att göra här" Det såg ut som KRIGET, badkaret var söndersparkat, kakel som fattades i badrummet, golv som lutar, pissfläckar på golvet/luktade kattpiss. Ja, listan kan göras väääldigt lång. Icke sa nicke attt jag flyttar dit.
Sen var det dags för en lite större trea på 76kvm. Värden sa "ja, denna är ju lite finare och fräschare" HAHAHAHA, säger jag! *ryser* Toaletten, gå in och backa ur, ugly nyinlagd plastmatta och "trägolv" i vardagsrummet. Golvet lutade i i köket. Färgerna på väggarna var det mest färgglada jag någonsin har sett. Så kan man ju inte bo??? och det verkar ju inte som att man fick måla om eftersom det var så "nytt", BLÄE!!!

Nej, den första går verkligen FETT bort. Den andra var ingen hit, men den får gå i värsta värsta fall.
Men vi får sälja vår diskmaskin och tvättmaskin går INTE att sätta in i någon av dem. Och jag totalvägrar gå ner i en källare och tvätta. Det är bland det värsta jag vet.

Usch, fy va man är bortskämd. Vill inte lämna denna fina, stora, fräscha och ljusa lägenheten! :S F*n att den ska vara så dyr och så skulle det varit en trea. *buhu*

Jaja, vi får leta vidare.....

Bakis?

Det blev en väldigt lyckad kväll igår måste jag erkänna. Så kul att så många tog sig till EvaLill, och vilken mat sen!  =)
Tyckte först det var lite väl häftigt att betala 145kr/person men när man väl fick sätta tänderna i maten så säger jag bara GUDAGOTT!!!! Så mycket på bordet att välja mellan. Tråkigt bara att ögonen alltid vill mer än magen! =)
Till efterrätt hade sedan Jenny Gus gjort en jättegod äppelkaka. Till detta dracks det ett X antal cider, mumma!

Satt och pratade med alla man inte har träffat på evigheter, tiden gick väldigt fort och vips var klockan halv tolv. De som hade en bit att köra, åkte hem. Lina, Emma, Jörgen, Jonas och jag drog vidare till Harrys i Karlshamn för att skaka lite rumpa! ;) Jenny Gus skulle också med, fast hon åkte med Ann-Charlotte, fick inte tag på henne sen och hittade henne inte inne på Harrys! =/
Men kul hade jag, kom dock fram lite sent så hann inte dansa så mycket. Fast en del blev det ju! *ler* Träffade massa roliga människor där med!

Det roliga är att jag tyckte jag drack en himla massa igår, fast kände mig aldrig påverkad och idag är jag inte bakis för fem öre, coolt! =) Lite trött var jag när jag vaknade vid 10, men det är kanske inte så konstigt när man kommer hem vid 02.45, haha! =)

Idag har jag inte gjort alldeles för mycket. Blivit en massa slapp i sängen, dock inte ett skit att glo på tv *suck* Så jag råkade somna om *oopps* Mamma blev nog lite chockad när hon ringde vid ett till mig och jag svarar helt yrvaken! *skrattar* Det bjuder jag på!

Just nu håller jag på att laga middag, Boef Bourguignon (stavas det så?) tillagas idag! Skitgott, fast avskyr doften när rödvinet kokar *örk* Rätt bra mat att göra, klarar sig så bra själv. Tar bara en sådan tid, men tid är ju det enda jag har så! ;)

Kanske dags att klä på sig lite mer anständiga kläder med. Får för allt i världen inte glömma bort att det är Friskis & svettismöte ikväll kl 17. Fattar inte varför jag alltid har så svårt att komma ihåg de möterna! =)

Nehepp, vi höres gott folk. Får se om maten blir ätduglig! ;)

Beslutsångest!

Jahapp, då var man hemma från "storstan" *skrattar*
Var inne och kollade i lite affär för att se om jag hittade något att ha på mig ikväll. Hittade dock inget som sa "wow" Så det får bli något från garderoben där hemma! =)
Var inne på systemet också för att köpa lite Aquatini inför kvällen, tror du det fanns? Neeejdå, så tog några andra cider. Resten får jag ta från "lagret" här hemma =)
Stack sedan upp till mammas jobb och snackade lite skit, och där blev jag sen sittande i ett x antal timmar. Kände att det var dags att sticka hem och ta tag i sitt liv lite! Ha!  Fastnade framför datorn, är nog lika bra att sätta lite fart och hänga upp kläderna, tömma diskmaskinen kanske?

Därefter kommer det jobbigaste av allt. Hitta en outfit till ikväll, snacka om att ha beslutsångest. Har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Det vanliga tjejproblemet tror jag! ;)

Har ju en stund till innan jag måste bestämma mig så vad tycker ni?

1. Svart kjol som går lite högre upp, till det ett gult lyyysande linne
2. Blå jeansklänning med axelband och ett vitt linne under & strumpbyxor
3. Svarta byxor och ett snyggt linne från svärmor
4. Jeans och och ett längre linne
5. Shorts och strumbyxor och något linne till
6. Svart eller brun "sommarklänning" med strumbyxor

Kommer ha stövlar till vad jag än väljer.

Jaja, har satt igång lite peppmusik nu. Funderar på att ta en bacardi razz för att komma i form! ;)
Sen kanske allt annat går som en dans! Haha, eller vad tror ni?

Höres...

Återträff!

Äntligen kom den där lördagen som jag så länge har väntat på! =)
Lördagen den 18:e okt är det för er som inte har koll på det! =)

Ikväll är det som sagt återträff med klassen, fy f*n va jag har längtat. Få träffa alla (eller nästintill alla), min undera Sofie kommer inte! =( My angel, måste hitta ett datum när altt har lugnat ner sig så jag kan ta mig upp till Skara och min EGNA Sofie! =)

Ska plocka upp Lina vid halv sex ikväll *längtar längtar* Sen ska min mun få gå i ett, FINALLY. Som jag har längtat att få träffa alla igen och höra hur deras liv ser ut nu. Vissa har flyttat tillbaka, återgått till sina arbeten, andra har fortsatt att plugga vidare.
Får se om någon har ett liv som ser ut som mitt. Fast det önskar jag inte ens min värsta fiende (om jag nu har någon)!  =)

Kanske leder kvällen vidare till K-hamn eller något annat dansställe. Hade varit UNDERBART, har inte dansat sedan östersjöfestivalen i Juli. Känner hur det rycker i min danstarm! ;)

Nej, nu ska jag sätta lite fart. Ska bädda, sätta igång en maskin tvätt och sen bege mig upp till systemet och se om man hittar någon god cider till ikväll för att lyxa till det lite! ;)
Har heller inte någon aning om vad jag ska ha på mig ikväll så det blir nog en runda in på Lizzos för att kanske få lite inspiration, kommer nog dock inte köpa något. Känns inte bra att lägga pengar på sånt nu!

Höres om en senare uppdatering innan det är dags att bege sig mot Kyrkhult ikväll! =)

Tjao!

Fredag igen

Herregud, var det inte nyss fredag?? =)
Jaja, nu är den här igen iaf. varken man vill eller inte. Men vem vill inte ha fredag? ;)

Idag har jag mycket att göra på listan. Känns skönt att ha något att göra.
Så idag ska jag städa hela lägenheten (om jag hinner hela vill säga), vid ett ska jag köra upp och veckohandla, hämta Ola. Köra snabbt hem för att ringa vår hyresvärd för att se om det finns möjlighet att komma och titta på två av de lägenheterna som vi har intresseanmält.
Därefter blir det nog lite våfflor tror jag, är lite smått sugen på det! =)
Kvällen ska sen förhoppningsvis spenderas vid tv:n. Ola ska väl bygga ihop sin mammas dator så det får bli en ensam kväll vid tv:n. Eller ensam och ensam blir den ju inte. Ska tända ALLA ljus som finns i lägenheten! *mys* Tror det var 57st sist jag räknade *skrattar*

Antar att jag inte hinner torka alla golven idag så det får jag nog göra imorgon. Sen ska det softas vid förhoppningsvis lite villervalle i söderhavet i väntan på att göra sig iordning inför återträffen med klassen på kvällen! *leeeer*

Jahapp, nehepp om man skulle sätta igång lite bra musik så att man kommer igång! ;)

Ha en trevlig fredag mina vänner....

Trevlig eftermiddag

Det har jag haft idag, har varit hos Malin och kollat in deras nya hus. Det kommer bli jättemysigt när det är klart. Hjälpte till lite med att ta bort gammal tapet, målade taket i Julias sovrum och så var vi en runda i målaraffären i Jämse.
Tack Malin för en underbar eftermiddag. Så skönt att få komma hemifrån lite och få prata av sig lite!
Får hoppas våra planer blir som vi har tänkt! *håller tummarna* ;)

Ska ta det lugnt en stund nu, eller städa? Nä, tar nog det lugnt och tar städningen imorgon istället! :S
Ska iväg och träna vid halv åtta!

Och så ska jag hem till lillebror och låna film. Willer valle i söderhavet! Det var tider det! =)

Gokväll gott folk!

Lugnat ner mig lite?

Kanske lika bra att jag ger en liten förklaring på varför mitt utbrott på förra inlägget.
Ska försöka ge en "kort" beskrivning på hur det gick till.

Satt hemma hela dagen apnervös innan jag skulle iväg på den där intervjun. Satt och läste på om företaget och läste på om olika frågeställningar som kunde dyka upp och föröskte hitta på bra formuleringar på mina svar för att göra just mig så intressant som möjligt.
Läste precis innan det var dags att köra att de rekommenderar att man spenderar minst 3 timmar på förberedelse inför en intervju. SHIT, tänkte jag det. Det kommer ju säkert gå bra! *hrm* Men litade på min magkänsla och började den långa resan till Ronneby! (De som känner mig vet ju hur dåligt lokalsinne jag har, så jag hade skrivit ner lite vägar från eniro. Tror ni vägarna stämde? Haha, var till att börja med fyra rondeller och inte två som det stod på vägbeskrivningen) *asg*
Kom iaf fram planerat och i god tid.
Satt ner och väntade på att klockan skulle bli fyra. Det strömmade in folk. Så vi var väl ett gäng på ca 20 personer i olika åldrar. När klockan var kvart över fyra så dök den här mannen upp. Vi fick gå till ett rum, där han delade ut ett papper som vi skulle fylla i. (typ, vad vi heter, tele, email, önskemål om plats att vara och om vi hade någon vana), sen började själva intervjuerna. jag var i mitten av dem som skulle intervjuas. Men precis innan vi gick ut så sa han "ja, det har varit många stora grupper idag, de var nog 40 pers innan idag här. Alltså var det 60 personer som han hade intervjuat.
Första tjejen satt väldigt länge där inne och jag tänkte det här kommer verkligen dra ut på tiden.
men nästa tjej gick in och kom ut efter max två minuter. och så fortsatte det sedan.
Det blev min tur och när jag kom in så lämnade jag fram lappen, han frågade vad jag hade gjort innan och så sa jag "varit på Finnveden, Stora Enso, gått en KY-utbildning till Friskvårdskonsulent och så gick jag NV på gymnasiet".
Sen så sa han "Ja, du har ju ingen vana så du skulle i så fall kunna passa på frukosten (börjar kl 05.00-13.00) eller som nisse på våra julbord då du går runt och ser trevlig ut och fyller på sillen osv.
Sen så sa han ja, det var inget mer va? Då hade jag varit där i max en minut, kanske 30 sek. Så jag sa ja, då får jag väl ta och köra hem igen. Vad kläcker han ur sig då? "Har du bil & körkort?" Eh, ja hur skulle jag annars ta mig hit. Bor ju i Jämshög. Ja, just det. Det ser jag ju att du hade skrivit här. Så han skrev till det med. Sen fick jag köra hem.

Hur oseriös får man bli på en skala?
Jag tror att det är såhär att han har inte orkat läsa igenom alla som hade sökt tjänsterna. utan tillkallat alla direkt till intervju för att se om de hade någon vana.
Det roliga var att när jag sökte så stod det "ingen vana krävs, vi utbildar på plats". HA!

Var måttligt förbannad när jag gick till bilen, glömde till och med bort att gå på toa för jag var dunderkissignödig.

Där hade man suttit och varit jättenervös och lagt ner massa tid på att förbereda sig för att göra ett gott intryck och så fick man inte chansen att öpnna munnen ens. Hur f*n ska man kunna ta sånt seriöst? Han vet ju inte ett skit om mig eller  vad jag kan.

Jaja, får veta i slutet av nästa vecka om jag får nissjobbet eller inte. Kul att bara få arbeta på julborden, så antagligen ryker julafton ifrån mig om jag skulle få jobbet, men det är tveksamt eftersom det fanns de som hade vana.

Jag orkar inte bry mig, la både tid på att köra de 11 milen fram och tillbaka och bensin. *aargh*

Haha, som vanligt blev detta inget kort inlägg.

Ska fortsätta söka jobb idag, kanske städa undan lite. Sen efter två ska jag till Malin igen.
Ikväll är det sedan afropowerdance igen! =)
Just det, fick fixa ersättare osv till mitt värdpass igår med. kändes ju j*vligt onödigt. Men men, var ute och gick en lång runda med Ola igår för att få ur mig lite aggressioner, men hur den resan gick är en annan historia! *suck*

Tjingeling sålänge....

FIASKO!!!

Jag säger då bara det, FIASKO! Fan va arg man blir, lägger ner så mycket tid på sådant onödigt trams! SÅ ONÖDIGT!!! Argh!

Hjäääälp!!!

Shit va nervös jag är, är helt sjukt. vaknade typ vid halv åtta idag. Hur pigg som helst (vill inte veta när jag somnade).
Kunde inte äta frukost för jag hade ont i magen, satte mig vid datorn. Kunde inte skriva, hela kroppen bara skakade!
Herregud,. känns precis som om man ska köra upp eller någonting. Kan inte minnas när jag var såhär nervös sist.

Så svårt att veta hur en intervju ska gå till, hur seriösa de är. Hur seriös ska jag vara??? Skitsvårt att lägga sig på ett bra plan.
Har iaf läst lite om företaget och på lite frågor som kan tänkas komma. Men det är helt omöjligt att veta exakt hur de lägger upp det.
Åh, jag vill ha det gjort nu. Rena pinan att behöva gå och vänta till kl 16.00. Har fixat en ersättare till mig idag på friskis och svettis så jag slipper stressa till det. Har ju inte en aning om hur lång tid det kommer ta, eller hur många det är som ska intervjuas!
Snälla, håll tummarna för mig att jag gör ett gott intryck!
Varför vill jag alltid visa min bästa sida och alltid göra så bra ifrån mig jag bara kan??
Jaja, kan bara göra mitt bästa sen får vi se hur det går!

När jag kommer hem iväll kommer jag vara överlycklig att det är över. Antagligen kommer man att få gå på många intervjuer under sin livstid så det är bara till att vänja sig! ;)
Har man gjort det en, två gånger sen så kanske man inte är lika nervös för då har man en liten aning om hur det går till.

Nej, nu måste jag gå och försöka fördriva tiden lite till. Innan det är dags för att hoppa i duschen, äta och försöka ta sig till Ronneby! Haha, jag och mitt lokalsinne. Det kan sluta precis hur som helst! =)

Ska försöka uppdatera ikväll hur det har gick!

Tjenixen så länge....

Tisdag

Tja gott folk!

Tisdag idag, har precis lagat mat och sitter nu och väntar på att Ola kommer hem så att vi kan äta. Är hungrig! =)

Är lite smått nervös idag faktiskt, har aldrig varit på intervju förr, hrm. Jag hoppas det kommer att gå bra. Ska läsa på lite om Ronneby Brunn och sedan kolla igenom lite frågor "som kan dyka upp" och förbereda svar på dem.
Så håll tummarna för mig imorgon kl 16, eller snarare vid 15 eftersom det är då min resa (med mitt lokalsinne som ligger på noll) ska användas *asg* Har ju varit där förr så det ska nog lösa sig hoppas jag.
Har ju som sagt lyckats innan såsom när jag jobbade i Vansbro.

Är grymt festsugen, sitter och lyssnar på go festmusik, vill bara få igång festtarmen. Men det får vänta till på lördag då vi ska ha återträff med klassen. Ska bli såååå kul att få träffa alla igen, hoppas vi sedan drar vidare ut för att skaka på rumpan lite!  =) Var alldeles för länge sedan jag gjorde det nu! :/

På torsdag ska jag äntligen få träffa min Malin igen, och självklart hennes Julia! =)
Vi ska kolla läget på netto, sen ska vi upp och kolla på deras nyköpta hus. Och kanske få på målarkläderna igen och måla en vägg eller två? Vem vet vad dagen har att bjdua på! =)

Nej, nu får han bannemig komma hem för magen skriker!

Höres gott folk....

Och så hände DET

....De ringde!!!
Så på torsdag eftermiddag ska jag iväg på mitt livs första anställningsintervju! *scary*
Får se hur det kommer gå, ska läsa på lite om företaget och fundera ut lite bra svar som kan vara bra att ha i bakhuvudet om de skulle ställa just DE frågorna.
Har en liiiiiiten klump i halsen, är ju iaf ett jobb. Hade varit gott att få en lön igen, men men. Ska inte hoppas på något i förtid!

Nej, nu ska det mysas lite i soffan innan det är dags för Lenas pass! =)

Tjenixen sålänge....

Fakta eller trams?

Höger- eller vänsterhänt: Höger såklart! :D
Humör just nu: Likgiltig! :/
Är det nåt du absolut inte äter: Bruna bönor
Kläder just nu: Pyjamas, haha!
Musik just nu: I kissed a girl på mtv
Vad sa du senast: Oj, har inte pratat än idag 
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Stenåldern?
Längd och vikt: Ja, jag har både en längd och en vikt. Det ni ;)
Hur många kuddar sover du med: Två, fast den ena brukar en liten pojke sno åt sig (varför ska han ha tre?)
Favoritväder: Soligt och varmt såklart! :)
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En båt, en vän och ett överlevnadskit
Spelar du nåt instrument: Har spelat tvärflöjt
Morgon- eller nattmänniska: Inget av det faktiskt har jag kommit fram till :D

Sparare eller slösare: Sparare på både gott och ont
Vem är viktigast för dig: Min familj/Ola
Bästa film: Oj, nu ska vi se MAMMA MIA, En officer & gentleman, dirty dancing, Pretty women, Coyote Ugly, Alvin & gänget. Har många tramsiga favvisar! :)
Tror på liv på andra planeter: Ne
Kommer du ihåg din första kärlek: Haha, japp. Minns du Lena? ;)
Har du några homosexuella vänner: Öh, vad ska jag nu säga. Ehrm, tror jag har det fast de har inte kommit på det själva än? *fniss*
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart!

Hur många barn har du/vill du ha: 2-3
Bio eller promenad: Beror på humör och sällskapet
Snarkar du? Nej, det tror jag inte?!
Rädd för insekter? Nej.
Äckligaste insekten: Stoooora spindlar
Bästa bok? Gömda med Lisa Marklund
Vad vill du jobba som? Hälsoutvecklare, som Annica =)
Pizza eller hamburgare? Av två mindre goda alternativ tar jag nog pizza
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.): Usch, vill inte svara ärligt på denna fråga. Men tyävrr, jag är en person som gillar ordning och reda så välstädat blir det
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Näe
Hur många syskon har du? En lillebror och en "halv" storebror :)
Vad är du mest rädd för? Att förlora dem jag älskar.
Är du rädd för blod? Haha, japp! =)
Saltar du på maten? Aldrig!
Gillar du att sjunga? Åh, ja. Inte för att det är vackert, men ack så kul! =)
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Naturvetenskapliga programmet, för att jag skulle kunna ha helt öppna dörrar för att kunna bli precis vad jag ville.
Anser du att du är stark? Faktiskt
Brukar du sola? Det händer *kommer från en solgalen tjej*
Vad gör du om du får hicka? Tänker "nu är det någon som snackar skit om mig igen"
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Kaffe, te eller inget? Örk till dem båda, bara te när man fryser eller är sjuk. men då ska det vara 3kg honung i för att det ska gå ner! =)


Måndag!

Vet inte vad det var med min blogg igår, gick inte att publicera något inlägg. Men idag funkade det igen! :)

Ja, vad gjorde jag egentligen igår?
Var hemma hos mamma och hjälpte henne att ändra om lite där hemma och slänga lite möbler! ;)
Vilka jag tjatade om redan när hon satte in dem att de skull slängas *haha* Efter några år fick jag som jag ville!
Sen blev det mest slapp i soffan och fick lite söndagsmiddag i form av stek, potatis och brunsås.
Därefter var det till att sticka hem, hoppa in i duschen. För när Ola kom hem från fisket så var det dags för en liten söndagsmiddag hos svärmor. Gissa vad vi fick där?? Jo, stek, potatis och brunsås! :) Haha!

Satt och myste hemma hos dem ett tag, Ola hjälpte henne att beställa en ny dator.
Begav oss sedan hem vid tio eftersom Ola började bli trött och så skulle han upp tidigt idag med.

Han ska vara glad att han inte jobbar em eller natt denna veckan, då hade han dött. Jag vaknade halv nio utav att de kör med någon maskin i det huset där de heller på att renovera, det låter som f*nken. Har inte en aning om vad de sysslar med.Usch!
Hade Ola varit hemma och varit lite småtrött nu så hade han nog stuckit dit och mördat någon eller något! *skrattar*
Ola gillar INTE när han blir väckt av oljud när han är trött! *tss*

Vad som sker idag är ännu ett mysterium. Ligga och mysa lite till under täcket tror jag, sen ska det upp och handlas. Har nämligen hittat ett recept med kyckling och äpplen, ser väldigt smarrigt ut så det ska jag bjuda på idag hade jag tänkt.

Vart resten av dagen kommer åt till vet jag inte, vet bara att det är måndag= träning med Lena N igen! :D

Ha det så bra sålänge!

Lördag

Lördag idag, sitter för tillfället hemma hos mamma. Har täckt över båten, sitter nu här i köket vid mammas dator för att få tiden att gå. Tråkigt att sitta hemma själv medan Ola fiskar...

Måste få se/prata med folk någon dag i veckan iaf! :)

Ikväll händer det väl inte så mycket, ska äta lite räkor och vitlöksbaguetter. Kanske en kladdkaka till efterätt??
Är sugen på att baka fortfarande, kanske blir att göra det där brödet som jag hittade på nätet innan. Såg så gott ut med nötter och torkade aprikoser.
Fast helst av allt vill jag baka onyttigheter! :D
Tur att man inte är ett godismonster.

Får se vad kvällen har att erbjuda, vill hitta på något men men!

Tjao så länge....


Fredagen kom...

och gick lika fort igen!

Jahapp, vad har skett idag?
Hrm, gick upp vid tio och åt en mumsig frukost. Sen dök jag långt långt ner under täcket igen och tänkte ha en riktigt mysig förmiddag när Ola ändå är hemma. Han låg dock inte kvar så länge utan satte sig vid datorn och där blev han sittande tills det var dags att bege sig till jobbet igen.
Själv vaknade jag till liv igen vid ett *leeer* var ju tvungen att stiga upp och göra mig iordning och sticka upp och klippa luggen. Så nu mina kära vänner SER jag igen, gudomligt skönt måste jag säga. Går inte att vänta så länge som jag gjorde nu! :)

Sen stack jag hem till mamma och hon ville till Sölvesborg för att kolla på nya gardiner, så dit begav vi oss hungriga och dana. Vi bestämde oss rätt fort när vi kom fram att vi var tvugna att äta något. Så vi begav oss till ett mysigt konditori och åt en väldigt god baguette.
Sen blev det en runda i de två gardinaffärerna där mamma hittade precis det hon ville ha. (Fast som hon till en början inte vågade köpa eftersom vi hade övertalat mormor till att köpa likadana till stugan). Men efter lite övertalning så tog hon dem iaf! :)
Kollade sedan runt i lite andra affär i jakt på ett par gympardojjer till mig. Äger för tillfället bara foppatoffler och finstövlar, alltså ingenting mitt emellan. Ser inte så bra ut att komma med mysbyxor och stövlar till det *asg* Har visserligen mina "kompisar" också. (ett par fleecefodrade röda skor som är införskaffade på barnavdelningen i K-stad) *asg* Och tro det eller ej men de heter "Kompisar" och har en smilegubbe på sig. De köpte jag förra året eftersom jag frös som en dåre om mina fötter. Men de är för tillfället alldeles för varma, så alltså vill jag ha någonting däremellan. Inte för varma och inte för kalla.
Hittade ett par puma i goretex på intersport, var skitsnygga och väldigt sköna. Men 700kr är på tog för dyrt för min plånbok för tillfället! :(
Kollade på gympadojjer också men det finns ju för f*n bara VITA sådana, hur kul är det att införskaffa sig sådana när det är blött och geggigt ute??? Nej, precis. De är då rena i MAX 3 min sen är de ugly!
Så min jakt går vidare. Tills dess får jag se ut som jag gör! :)

Stack sedan hem och lagade potatisgratäng med kokta grönsaker och lövbiff tills Ola slutade jobba. Hämtade Ola och åt en efterlängtad middag med honom.
Hade även köpt Coca cola till gottegrisen nr1 och en godispåse till gottegrisen nr2! :D Fast Ola dök också ner i godispåsen. Var även hemma en runda hos svärfar som precis hade kommit hem från tyskland *ännu mer godis*. Var ju tvungen att mysa lite med freddan, hann ju inte göra det innan idag när jag var där och matade honom.

Ja, vad har mer hänt ikväll? Skulle kolla på idol men tröttnade rätt snabbt, kollade därefter i 5 min på shall we dance, men den har jag med sett för mycket. Så därför fick det bli "Alvin & gänget" ännu en gång, alltså jag älskar den filmen. Ja, jag vet jag har SJUKT dålig humor. Men men, sån är jag! ;)

Nej, om man skulle ta och krypa ner i sängen igen. Tillbringar ju inte alls mycket tid där! *hrm*

Sov så gott allihopa där ute i den stora världen!!


Torsdag = snart fredag....

... Och vad är det för speciellt med fredagar & helg??? Absolut ingenting, gör ingen skillnad i hur mitt liv ser ut. Utan det fortskrider likadant som alla vardagar! :S
Antingen jobbar Ola eller så fiskar han, och ensam hemma lämnas jag. Åh så skoj, not!
Börjar tröttna en aning på detta nu måste jag erkänna. Jag vill också ut och göra något som känns bra ända in i själen och som även kan ge några småpengar. Att leva på den lilla akassa jag har är icke skoj mina vänner!
Vrider och vänder på vart ända öre för att få ihop det.

Försöker även göra situationen bättre för vår ekonomi här hemma eftersom vårt samhälle ser ut som det gör.
Så jag och Ola (trodde jag iaf) had bestämt oss för att intresseanmäla oss till några billiga treor. (för jo, vi har upptäckte att för 1000kr mindre i månaden kan vi få en hyffsat fin trea istället för vår gudomligt underbara tvåa som kostar oss alldeles för mycket).
Så jag tog tag i det hela och ringde ofmhus eftersom vi visste att en familj skulle flytta ifrån en trea på smålandsgatan. Men när jag ringde dit så blev jag nästintill idiotförklarad för att jag ringde istället för bokade på nätet. Så tack till er som sa att det även gick att ringa dit!!
Lite svårt att boka på nätet när man behöver ett lösenord som vi har skickat efter. Av någon anledning hamnade det hos svärfar och det har han slängt!! Så nu fick vi skicka efter ännu ett nytt lösenord. Tar ju en evighet innan vi får det och innan dess hinner lägenheterna försvinna...

Anyway, visade sig sedan när Ola hade gått till jobbet att han inte alls var intresserad av att kolla på lägenheten på smålandsgatan. Så där fick jag typ värsta utskällningen via sms, kul!
Det enda jag vill är att få ner vår kostnad en aning för att kunna leva hyffsat normalt fast att risken finns att vi båda snart går hemma arbetslösa.
Om vi tog en trea så skulle han kunna få ett eget rum till fiskesakerna och datorn. Slippa ha allt detta i vardagsrummet som för övrigt ser ut som kriget i dagens läge. Tänk att få slippa alla dessa illaluktande väskor, kläder, gummisaker och framförallt KROKARNA!!!
Fick höra att i denna lägenhet fanns det väldigt mycket utrymme för detta.
Vi skulle även sätta upp oss och gå och titta på två treor här i gamla trygga jämse!

Men men, nu blir det inget med det. Jag skiter i vilket, inte jag som står för lägenheten och det är inte jag som betalar räkningarna. Skulle bara ännu en gång vara snäll och så får man något sånt här tillbaka! yeye, sånt är livet!!

Hade sett fram emot att få gå och titta på lite olika lägenheter, inte för att vi måste ta någon annan utan bara för att det skulle hända något i min vardag, ha något att se fram emot.
Nästan så jag snart hänger upp en lapp på ica där jag erbjuder mig att renovera rum för att ha något att pyssla med om dagarna, måla, tapetsera mm. Åh, va jag vill ha något att göra nu!!

Jaja, ännu mer gnäll från min sida. Har jag skrivit ett enda positivt inlägg här?? Haha, ändring My!

Idag har jag inte gjort för mycket, plockat iordning lite här, dammsugat, tvättat toaletten, lagat mat, dammsugat och nu sökt ytterligare två jobb. Just det, ringde även till barnomsorgen idag och satte upp mig på vikarielistan. Får se om det ger något!

Nej, nu ska jag slänga i mig ett mellanmål sen ska jag & mamma upp till Netto och kolla läget eftersom de nu har öppnat i ofm!
Därefter är det ner och värda på friskis igen. Ikväll ska mamma & jag plus en himla massa andra ner och skaka på rumpan till Lindas AfroPowerdance. Kom du med vettja! :D Klockan åtta drar vi igång!

Ha en trevlig kväll!

Heute ist mein tag?? ne...bara skojar

Tja!
Nu är jag äntligen hemma igen, känns hårt att vara borta i sex timmar  för att simma i typ 45 min och sen sitta och halvsomna på corepasset som mamma var på. Sen kom Ingela och hela hennes dundersköna pass!
Lär ju ha ont både här och där imorgon men jag säger bara det HERREGUD vilket underbart pass. Så grymt go musik så man bara vill sjunga med, märkte inte förens efteråt hur j*vla jobbigt det var! *asg*
Tur att man är värd på hennes pass så man alltid är på plats och kan ryckas med! ;)

Nej, nu blir det duschen och sen tv:n med ett gäng clementiner...
Imorgon ska det städas undan här lite och söka jobb för omväxlingens skull *suck*

Är rätt trött av någon konstig anledning, får se om mina gluggar orka vara öppna tills nallen kommer hem!

Sov så gott!

Onsdag hela dagen lång

Har varit uppe "tidigt" idag med, va duktig jag är! :)
Ola skulle till tandläkaren, och snäll som man är så ställde jag upp att köra honom vid halv tio.
Sen var det storhandling på Willys efter det, känns rätt bra att göra så. Spara en j*vla massa pengar på det istället för att handla på ica i Jämse varje dag. Måste börja tänka i andra banor nu när läget ser ut som det gör på Volvo/Finnveden.
Skulle klippa luggen med, men icke sa nicke att de hade en tid till mig idag heller så nu har jag beställt en tid på fredag så den verkligen blir klippt, ser ju inte någonting knappt längre. Känner mig som rumpnissarna! "Våfådåda"

Ne, nu ska det lagas lite mat och mysa lite med Ola innan han sticker till jobbet idag. Får hoppas att inte denna dag blir lika långtråkig, ska köra till mammas jobb vid halv fyra, ge henne mat. Efter det sticker vi till simhallen och simmar 1km, kör sedan direkt till coreträningen på F&S som mamma går på och passet efter så är det min tur att träna. Gott!!

Skriver mer senare...

Tschüss (Var det så det stavades Lena?) ;)

Snart tisdagkväll!

Jahapp, undra vart dagen tog vägen. Låg i sängen alldeles för mycket och tyckte synd om sig själv som alltid är så ensam och ingen som vill leka med mig! :(
Sen gick det nog över lite till aggresivitet så jag började städa i alla viktiga papper, nämner inga namn men någon har j*vligt dålig koll på sina bankpapper mm. Så nu är de insatta i en pärm/lagda i i vikpärmar för att ha en aning bättre koll. Det är sånt där tråkigt måste som jag skulle gjort för ett ex antal veckor sedan, men nu är det gjort!

Vad ska man göra nu då?
Märks inte alls att jag är jättedålig på att sysselsätta mig själv med saker och ting.
Som Ola sa "du måste aktivera dig med någonting" -Som vaddå??
Jag är nog världens mest pratglada person som kräver att få vara bland andra människor, klarar inte av ensamheten.
Fattar egentligen inte varför jag har så svårt att få nya vänner?
Vet inte om jag är så speciellt blyg av mig eller om folk har förutfattade meningar om varandra här i det här trevliga lilla samhället!
Tror tyvärr på det sistnämnda, tråkigt nog. Men bara så ni vet alla där ute vad ni än tror om mig så har jag inga förutfattade meningar om någon. Jag är öppen för det mesta... Tyvärr så ser nog de flesta mig som den My jag var på gymnasiet. Tro det eller ej, men folk kan förändras!!

Usch, va det är synd om lilla mig. Gnäll gnäll gnäll! *ge dig My*
Jaja, skönt att få det sagt i alla fall!

Ikväll blir det nog ingen träning för min del, fast vi har ju fått "tillåtelse" att vara med på Kiboxen nu, men mesig som man är så vill man ju inte gå dit själv. Ingen som vill följa med??

Och bakat har jag inte heller gjort, har dock fortfarande mina funderingar på det. Dagen är ju som sagt inte över än. Måste ändå upp och handla, har hittat ett mumsigt brödrecept på arla.se. Fast egentligen är jag mest sugen på att baka onyttigheter, det som är roligt ju! :)
Tyvärr har jag sååå dålig karaktär att det mesta hade tagit slut samma dag, annars har jag en gottegris till sambo med! :P

Gokväll got folk!

Tisdag fm

Jahap, vart tog förmiddagen vägen? Steg upp vid åtta för att köra Ola till jobbet (känns ju meningsfullt att gå på utbildning när han kanske får sparken) *hrm* Men men, blir ett 14h pass för stackarn idag. Fast gjorde stor matlåda till honom igårkväll så han ska nog klara sig! *ler*
När jag kom hem igen så lagade jag god frukost och åt, la mig lite i sängen igen eftersom det är typ 2 grader i denna lägenhet känns det som! :/ Och så vaknade jag nu...*hoppsan*

Undra vad denna dagen ska ge, kvällen igår blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Var och tränade, körde sedan en rudan till M,M & U, där bjöds det på hemmagjord pizza *mums*, plockade upp Ola när han slutade vid elva, kom hem duschade, fixade maten till Olas matlåda och därefter körde jag upp och hämtade M.
Så idag stor det högst på listan att köra hem bilen till M så hon kommer till jobbet! :)

Vad som sker sen är en gåta...Baka kanske? Är lite sugen, är dock inte lika sugen på att köra och handla.
Jaja, vi får se vad som sker. Som vanligt så tar jag dagen som den kommer! :)

Höres gott folk!

Storstädning

Nu har jag varit duktig och storstädat min garderob, var i STORT behov om man säger så! *ler*
Blev två fulla Ullaredskassar som ska slängas/ges bort!

Nehepp, om man skulle dammsuga och ta en liten matbit innan det är dags för friskis och Lenas bästaste pass! :D

Tjao

Dags igen..

Hejhej!

Skapade denna blogg för ett antal år sedan. Skrev typ tre-fyra inlägg sen hände inte så mycket mer.
Men tänkte nu när man ändå sitter hemma själv och är arbetslös så skulle jag försöka ta upp bloggandet igen och vara en aning mer aktiv, haha! :)

Bryr inte mig så mycket om vilka, eller om någon överhuvudtaget läser bloggen. Bara skönt att få skriva av sig ibland! :)
Händer ju inte så mycket händelserikt i mitt liv just nu tyvärrr....

Fundera på att storstäda i min garderob *behövs* fast har lovat att vara chaffis ikväll, plus träna. Shit, hur ska man hinna med allt?
Har kommit fram till att pensionärer och arbetslösa hinner med l