Tisdag..

Gick som sagt bredvid med Sussu igår, gick rätt bra tyckte jag. Lite mer att tänka på då man kommer vara ensam på dagtid men men, det löser sig säkert det också. Ska gå bredvid på fredag också så efter det ska jag nog fixa det själv om det skulle behövas sen...
Ska även jobba på torsdag så det kommer generera i lite pengar *wiiiie* Kan komma till nytta till Ullared som börjar närma sig med stormsteg =) *me like*

Det här med skitsnack bland vuxna människor gör mig sååå trött, så löjligt. Skulle vilja skriva så mycket men väljer att inte göra det. Ska inte låta min aggression gå ut över mina läsare *asg* Som om jag brukar bry mig om det? ;)

idag tycker jag att jag har varit duktig, har putsat fönsterna i sovrummet, köket och i badrummet..."Bara" vardagsrummet. Kan även säga såhär har putsat 20/44 fönster, så jag har en del kvar...Skit att behöva ha delbara fönster, blir ju dubbelt så mycket att putsa...Suck...
Har även kört en maskin tvätt och hängt upp den, ska ställa mig och stryka strax hade jag tänkt och efter det dammsuga...
Sen ska det lagas mat, orkar inte göra något speciellt så det får bli kåldolmar och potatis med sås och lite grönt till det =)

Sen gör jag nog inte mer idag, behöver hjälp med att få ner gardinerna i vardagsrummet så det får jag ta en dag när någon kan hjälpa mig...
Ikväll är det gästpass på friskis, steppass..Var länge sedan jag körde step så det ska bli skoj! =)
Brukar dock inte träna på tisdagar men eftersom jag inte kan gå på afron/forzan på torsdag så får det bli såhär istället, pengarna går före! =)

Annars har det väl inte hänt så mycket mer...går och väntar på att chefen ska höra av sig. Fick bara veta att jag hade fått sommarjobb, och att jag skulle få jobba mycket. Men han skulle höra av sig när schemat var klart...=)

Det var något mer jag skulle skriva om, men det gick upp i rök...Hrm, jaja kommer väl på det så småningom!

Ha det så gott!

Helg...

I torsdags var mamma, mormor och jag på 60årskalas hos Ella...Mycket mysigt, hade bakat lite dumlemuffins och en smål chokladkaka med lime till efterrätt...Blir så när man är baksugen ibland! ;)
Pratade lite skit om ditten och datten och även om Thailand, lääängtar!
Ska beställa resan nu i april någon gång! =)

I fredags fm så la jag och pappa färdigt golvet innan det var dags att bege sig till Farmors begravning. =/ Nu är de äntligen tillsammans igen och ligger bredvid varandra, mysigt!

Igår - lördag så jobbade jag mellan 08.30-16.oo.Skulle egentligen ha jobbat på fredagen också men begravningen fick gå före där. Lite synd att missa pengar men familjen går först.
Va väldigt mysigt, hade en rolig dag med S och M! ;)
Ska även jobba på torsdag för M som jobbar för M, knepigt det där! =) Så det blev tre dagar i mars som jag jobbade och tre dagar i april som ska jobbas vad jag vet om, gott! =)

Efter att jag hade jobbat så körde jag hem till mamma en sväng. Men gud va trött jag var, antingen tål jag inte att jobba eller så har det blivit lite för mycket på sistone. ögonen höll knappt ihop, så när M, P & U kom vid 17 så fixade jag maten till dem och åt därefter körde jag hem till min lilla nalle.... =)
Tittade på robinson och halva wallander, sedan somnade jag! ;)
Så det var bara till att krypa ner i sängen *skrattar*
Var iaf duktig och släckte alla lampor den där timmen iaf, dock var tvn och ljudsystemet igång! =)
Och som alltid så var det ett 50-tal ljus tända, me like! =)

Så idag när jag vaknade så ställde vi in resten av klockorna (somande liksom ifrån det igår) =) Och åt en mysig frukost. Därefter kom H och hämtade nallen, de skulle som vanligt fiska....
Så jag tänker nog ta mig en lugn dag idag, ska bara dammsuga och plocka iordning sen ska jag inte göra ett smack hade jag tänkt! =)

Ibland måste man få ha sådana dagar! =)

Ha det så bra min vänner!

Skatteåterbäringen! =)

Igår fick pappa en snilleblixt att vi skulle lägga några brädor till på golvet. Hann nästintill klart, har bara en rad kvar när bräderna tog slut....fattas typ två tre brädor, haha!

Så mamma och jag fick börja dagen med att köra upp till IKEA igen. :)
Så snabbt det gick har det aldrig gott....allt kostade typ 260kr det vi köpte, billigt och bra! ;)

Sedan körde vi och fixade en 60 årspresent som vi ska ha med sig imorgon. Därefter körde vi hem och åt våfflor, mumsigt gott! =)
Dock åt jag nog två för mycket för nu är jag äckligt mätt.... Men det får jag träna bort ikväll på intensivpasset.... =)

Var även inne en runda på nya Intersport här i byn, men det jag var ute efter var såklart slut när jag kom =/

Men det största positiva idag var nor att skatteåterbäringen kom  =) =) =)
Så med de pengarna kan jag betala Thailandsresan, så är det bara kladdpengar jag behöver samla ihop till hösten! ;)
Gott, har haft ett stort smile hela dagen sedan posten kom. =)
Det behövde jag verkligen! =)

Resten av dagen ska nog ta det rätt lugnt fram till träningen....
Därefter blir det slapp framför tvn...

Imorgon måste jag upp med Ola til Ofm för han ska klippa sig...
Sen blir det hem och städa undan lite och därefter ska jag nog baka något som man kan ta med sig till Ella imorgon, är inte säker på att hon vet att vi kommer dyka upp på hennes 60årsdag! =)

Ha det så gott!

Måndag

Sorry, varit dålig uppdatering nu IGEN!

Har haft fullt upp hela helgen med att lägga golv hemma hos päronen i deras kök/vardagsrum."Bara" 50kvm, så det tar sin lilla tid, men fint kommer det bli. Har inte så mycket kvar nu så resten hinner vi nog på fredag efter farmors begravning.
På lördag ska vi sedan kratta upp ALLA löv på backen *ser inte fram emot det* är hemskt att försöka sig på att stå högst upp och kratta. Men det brukar gå med några blåmärken på rumpan så! =)

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, nallen var och köpte frallor som vi smaskade på innan han och H stack iväg för att fiska.
Själv gick jag och la mig igen och började läsa på en ny bok, GRYMT bra. 14 år till salu, läs den. Tycker alla borde läsa den....

Ska snart köra iväg och fixa blommorna till begravningen och därefter hem och laga mat, söka lite jobb som har dykt upp och sedan ska det tränas ikväll...

Var på en helt oförglömlig tjejfest i lördags, hade döroligt. Får hoppas det blir fler sådana! =)
Kanske kommer en liten redogörelser senare när jag har tid och ork att berätta.... =)

Fick ett trevlig samtal när jag var ute på en promenix innan idag. Så nu sommarjobbet fixat, gott att veta att man får lite extra pengar i sommar! =) =) =)

Ha det så bra.....

K-stad

Igår spenderade jag hela dagen i föräldrarnas vardagsrum och målade klart. Fy vilken tid det tog, men nu är det gjort och fint blev det! =)
Fast innan jag började måla så körde jag och mamma ner med resten av soffan till sommarstugan! ;)

Idag har vi fått mkt gjort fast egentligen inte, haha! Har varit i full gång hela dagen iaf och det är positivt.
Först så renbäddade jag sängen, sen körde upp Ola till hans "jobbcoach" och jag fick luggen klippt. Därefter körde vi och veckohandlade lite smått, körde sedan hem och åt lite mellis.

Sen drog vi vidare ner till K-stad för att ta oss till Biltema som vi hade lovat Morgan och mamma. Till Morgan skulle vi köpa rollers till båttrailern och mamma skulle ha lasthållare till saaben. Stack även in på elgiganten för att köpa en HDMIkabel till lillebror och nallen hittade såklart två spel också *suckar djupt* =)

Körde sedan hem till Morgan som satte dit min nya antenn så nu har jag radio i bilen igen, får hoppas de kan låta bli denna antenn denna gång!

Därefter lagade vi middag och åt och sedan körde jag och tränade. Va duktiga vi har varit.
Pallade inte köra in till K-stad för att kolla på kläder, började bli en aning trött och hungrig och de som känner mig vet vad som gäller när jag är hungrig! ;)

Imorgon blir det full rulle också, ska upp tidigt till läkaren...Lilla My har blivit så gammal som hon har bävat för, ush va dumt det är att fylla 23. Men men, förhoppningsvis går det fort över! ;)
Därefter ska jag göra lite ärende i Ofm som systemet, kolla lite kläder, fixa KÖRTID till Ola och kanske sola. För vid ett bär det sedan till af igen för "öppet hus" känns helt meningslöst men måste tyvärr. Fattar inte varför man ska dit, bara för de ska kunna skriva in i sin dator hur j*vla värelös man är....Fast jag lever fortfarande på att jag träffade min fd chef från Nymölla på IKEA i måndags. Fast jag hoppas inte på något för då blir jag bara besviken. Som Ola sa om det jobbet han "kanske" får, haha. Om det inte blir alldeles för dåligt betalt för då är det inte värt det.

Nahe, nu är det duschen som gäller och sedan plocka fram lite saker till imorgon....

Ha det så bra!

IKEA

Hoppsansa, här var det några dagar sedan jag skrev sist såg jag! =)

Har faktiskt inte haft tid. I torsdags gjorde mamma och jag en impulsgrej och köpte målarfärg till vardagsrummet. Hade inte tänkt måla om där utan enbart byta golvet när vi byter i köket för de rummen hör ihop litegrann.
Så vi köpte färg. Därefter vad det dags för ett Schlagerpass på F&S, så jag körde hem för att göra mig "gllittrig och glampurig" Haha, såg ut som ett spöke, och inte gick det att gympa i skiten för då hade jag visat både det ena och det andra! ;)
Men det var roligt koncept, mamma gillade det stenhårt och mycket folk kom det. Dock var de väääldigt dåliga på att klä ut sig! =/
I fredags var pappa hemma så vi hjälptes åt alla att tömma vardagsrummet på prylar, målade sedan om taket. Vilket tog heeeela dagen! :( Var rätt trött när jag kom hem, men J & H var på väg hit för att spela lite marioparty 8. Skoj kväll, gick väl inte så bra för mig dock. Haha!
Steg upp hyffsat tidigt på lördagen för att ta mig hem till päronen för att börja måla väggarna. Pappa hade då redan hunnit ta bort alla lister och eluttagen. Så det var bara till att sätta igång, kom rätt långt men vid sextiden så blev jag väldigt  trött, hade även en j*vla träningsvärk i nacken och axlar efter takmålningen dagen innan. Så jag tog lördagskväll, kom hem och tog en dusch. Sedan kom J & H hit för att se melodifestivalen med oss. Var så trött så jag visste knappt vilket ben jag skulle stå på. Men efter duschen och en cider i handen så piggnade jag till och hade en trevlig kväll, även den avslutades med lite marioparty. Fast till skillnad från kvällen innan så vann jag i sista sekund, eller vann och vann, snodde alla stjärnorna från Håkan! =)
Sleten gick jag och la mig vid ett, och sleten tog jag mig upp ur sängen vid halv nio för att göra mig iordning för gudstjänsten. Fy fanken va långtråkigt sånt är. Sitta där i 90 min bara för att de ska läsa upp farmors namn en gång. Men men, gjorde det för pappas skull. Så att han skulle slippa gå dit själv. Han tar detta hårdare än vad han visar! =/
När jag väl kom hem så började jag måla igen, va dock väääldigt trött hela dagen så gav upp vid halv sex. Allt är nu målat en gång, två väggar är målade två gånger. Bara resten kvar! ;) Förhoppningsvis ska vi börja lägga golvet till helgen.
Både jag och Ola somnade som en stock vid halv elva i söndags, hade tänkt se Beck men vi pallade inte. Då är det illa! =)
Idag vaknade Ola vid sju, men jag lyckades få honom till att somna om så vi steg inte upp förens kvart över tio. DET var gott och välbehövligt! Har fruktansvärd träningsvärk i baksida lår, pinsamt att man får det av en stege! =)

Mamma och jag bestämde oss för att ta oss till IKEA idag för att våra ljus är helt slut, och så skulle vi "titta" på bäddsoffa till stugen.
Så vi körde och hämtade mormor och körde sedan upp dit. Väl där uppe så hittade vi såklart en bäddsoffa som var på nedsatt pris. Och visst passade den perfekt till stugan så vi tog den. Plocka på oss lite annan skit såsom en matta till vårt vardagsrum, LJUS, toalettlock och lite annat smått och gott... När vi kom ut till bilen så insåg vi ju det faktum att soffan inte fick plats i bilen.
Så mamma och jag fick köra bort halva soffan till våra släktingar i Lönsboda och fick lämna kvar mormor och resten av soffan på IKEA. Körde sedan tillbaka till Älmhult för att hämta resten av soffan, plus mormor. Så jag fick sitta på en liten liten plätt där bak i bilen, inte alls skönt kan jag medge! ;)
När vi väl hade lämnat av mormor så körde jag och mamma ner halva soffan till stugan i Pukavik och sedan tillbaka till Lönsboda för att hämta andra halvan av soffan. Shit vilken dag alltså, många skratt men äntligen har vi en soffa. Dock fick saaben rulla ett X antal mil *asg* Imorgon får vi köra ner resten av soffan till stugan. Pallade inte det idag.
Skulle även ha simmat idag men vi insåg att vi inte skulle hinna det. Var precis så jag hann ner till F&S vid halv åtta! =)
Ja, många skratt har soffan gett oss. Får ha det i minnet när vi ska sova i den! =)

Nähe, om man skulle hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner i sängen. Imorgon fortsätter målandet, får hoppas jag hinner bli klar då....Har gått från en väldigt ful grön färg till ljus ljusgrått. Mycket snyggt om jag får säga det själv! =)

Ha det så gott!

Sov gott!

R.I.P Farmor!

Alltså det här är inte sant.
Hade äntligen kommit på ett litet bättre humör med lite god musik. Så jag rev ut altt i garderoben för att hitta en outfit till imorgon. Fottade och skulle lägga ut på bdb för lite råd. Vad händer då? Jo, får beskedet att även min farmor har gått bort!

Vad sjutton är det som sker???
Herregud, är knappt en månad sedan farfar gick bort. Farmor mådde ju bra och bodde i sin lägenhet. Men som pappa sa, att han trodde att hon med snart skulle gå bort pga ensamheten. Fy f*n va hemskt att det även blev så. Nästan lite otäckt! Trodde hon skulle få leva några år till.....Har nog inte fattat det hela än.

Så då blir det en begravning till.  Antingen träffar man aldrig den släkten eller så blir det ofta.
Pappa skulle upp till Kyrkhult imorgon och träffa syskonen och reda upp allt....

Så där tappade jag motivationen till allt som har med glitter och glamour att göra och går tillbaka till samma sinnesstadie som innan dag. (Deppig).....

Har fått lite gjort idag iaf. Får be Ola om hjälp ang vad man ska på sig imorgon, för just nu känner jag inte för det!

Lite otäckt också eftersom vi ifjol hade ett X antal begravningar i början av året och detta året har börjat likadant! Usch, jaja får tänka som så att nu är de tillsammans igen. Det var väl det de ville, stackarna!

R.I.P

Får hoppas jag mår lite bättre efter träningen...

Ha det så bra!

Tiiisdag!

Kom iväg tillslut igår och masserade Malin och fikade även lite, mysigt att busa lite med Julia! =)

Därefter så drog jag hem, tittade på unga mödrar och stack sedan iväg till träningen med Lena, fasiken va kul det var. Så j*kla roligt pass,  när man kom hem så bara lyste det om en! ;)

Idag har jag varit uppe och hämtat lillebror i skolan, bortskämd. Stack även då till Willys för att handla lite ingredienser till en ny maträtt jag tänkte testa idag, haha ska bli spännande att se hur det kommer smaka! =)

Ska sen köra upp till mammas jobb och ge henne lite mat innan vi beger oss till simhallen. Får se om vi tar ett F%S pass efter det också, medel utan hopp blir det isf! Men, vi får se vilket humör vi är på när vi har simmat klart först och främst! =)

Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag, hittat ytterligare ett jobb till som jag ska söka. Fast att jag vet att det är lönlöst, men men försöka kan man ju alltid göra!

Imorgon ska  visst Ola & Håkan iväg och fiska så jag får väl tvätta lite, ska även rensa min garderob och se om jag hittar något att ha på sig på maskeradgympan på F&S på torsdag, temat är GLITTER & GLAMOUR! =)
Tvivlar på att jag hittar något att ha på mig, när man för en gångs skulle känner för att klä ut sig! =/

Nahe, nu får maten vara klar för My är hungrig, ovanligt *not* ;)

Ha det så bra!

Seg dag

Idag känner jag mig fruktansvärt seg och negativ. Har ingen lust till någonting, blä! =(

Vaknade vid åtta och var skitpigg, men bestämde mig för att somna om och vaknade vid tio skittrött. Argh, varför blir det alltid så??

Har inget speciellt jag ska göra idag heller direkt så jag bestämde mig för att ligga kvar och har somnat om ett antal gånger, för något att se på tv finns det ju aldrig! =(

Ska ifs till Malin ikväll om inget annat sker och massera henne lite. Därefter är det träning med LENA igen, fy fanken va jag längtar! =)
Hoppas bara jag hinner piggna till lite innan dess och komma på ett bättre humör.

Igårkväll var som sagt H & J här, åt kinamat. Fy fanken va mycket mat det blev över. J har legat sjuk hela veckan så hans aptit var inte den bästa men men, därefter kolllade de in ett spel på xboxen och därefter spelade vi marioparty 8.
Gick vääääldigt dåligt för mig, som vanligt! :P Fattar inte varför jag alltid är så kass på spel, eller så är jag bara en väldigt dålig förlorare!

Ne, om man skulle ta tag i sitt liv och klä på sig så kanske man mår lite bättre....

Orkar inte laga mat heller idag, så Ola får ta resterna från kinamaten och jag får ta något från frysen. Trur att det blir mat över ibland så att man kan frysa in till sådana här deppishdagar!

Kanske uppdaterar med ett gladare humör senare....

Ha det så bra!

Grattis Jim!

Idag fyller Jim 30 år, stort grattis till dig! =)
Även Sandra Wettermark fyller år idag, och hon är en ängel. Just nu är hon på IKEA och köper värmeljus åt mig! *LER*
Precis vad jag behöver, mina är nästan helt slut och jag har sparat på de sista för att de inte skulle ta slut. Men nu kan jag slösa igen och tända alla ljus samtidigt! =)

Ihelgen har jag som sagt jobbat, har gått jättebra. Dock gick tiden alldeles för fort! =(
Nu ska jag antagligen inte jobba förens i sluet av april, buhu! =(

Igår när jag kom hem från jobbet så var jag först hemma hos mamma en sväng och körde därefter hem och fixade myskväll men MASSA räkor och vitlöksbröd tills Ola kom hem från fisket. Sedan satt vi och smaskade i oss alltihop ocg tog oss några drinkar till melodifestivalen. F*n va förtvivilad jag var. Inte de som jag ville skulle gå vidare. Är en aning rädd att Ugglas tar hem det alltihop, usch! Pinsamt i så fall Sverige, PINSAMT!!! Hade hon tänkt översätta den isf? Pleaste, please, please? *asg* Eller sjunga på svenska så inte en j*vla kotte förstår vad det handlar om. SUCK, varför kan inte alla sjunga på eng så alla förstår???
Jaja, och sen gick ALLA också vidare. Förstår ju nada av den texten också!!! Haha, vilken katastrof!

Läste även ut boken män som hatar kvinnor, skitbra måste jag säga. Nu är det bara filmen med som ska ses! ;)

Idag körde jag upp mamma till jobbet och gick sedan hem i ösregnet, rätt stolt över mig själv. Dock blev det rätt blött fast jag hade regnkläder på mig! Men men, känns skönt nu efteråt när man har tagit en varm dusch och fått på sig myskläder! =)
Ola kom hem rätt tidigt från fisket med idag, trevligt! =)
Så nu ikväll kommer H och J hit. Ska äta lite kinamat och fira Lilljimpan! =)

Ha en trevlig söndag!

Torsdag kväll...

Jahapp, och så sitter man här igen. har faktiskt inte suttit här så mycket idag *stolt*

Steg upp i hyffsad tid och åt frukost, kollade sedan på gränsbevakarna i Australien. Därefter så var det dags att klä på sig och köra upp till köra af igen för att få en ny påskrift ÄN EN GÅNG!!! Känns kul när man måste upp dit nästa vecka igen för att få en påskrift för denna månaden! Typiskt, blir många resor till ofm. Fast snart ska jag börja cykla, dock inte till träningen för det är alldeles för mörkt! =(

När jag sedan kom så satte jag igång och började storstäda lägenheten, skurade även två kökslådor som har sett äckliga ut ett tag nu.
VId två påbörjade Ola middagen som bestod av het grönsakssoppa, mycket mumsigt tyckte jag men inte Ola! ;)

Var klar med tvätt och städning vid halv sex, la mig på soffan och var DÖDStrött. Fattade inte vad det var med mig, men kom till slut på att jag var hungrig och hade alltså ingen energi i kroppen. Värmde lite spagetti och köttfärssås! =)

Ringde sedan mamma och frågade om vi skulle gå en runda och såklart nappade hon på det. Blev en skön lång runda, så nu är jag pigg och glad igen (Lagom tills man borde gå och lägga sig)....

Imorgon ska jag ut och gå en runda med mamma och M, därefter veckohandla (fast för en gångs skulle så ska vi inte ha så mycket *skönt*). Sen bär det hemåt, laga mat och tvätta av sig lite, kanske även byta kläder. För klockan halv 4 börjar jag jobba, göttit! Har dock inte en aning vem jag ska jobba med men det märker jag nog! Haha! =)

Så imorgon jobbar jag mellan 15.30-21.30 och på lördag mellan 08.30-16.00. Gott med liiite extra pengar iaf, och så får jag komma ut och träffa lite andra människor *längtar*
Dock dem jag jobbar för (Malin and the gang) ska till Ullared och göra Gekås osäkert, fusk! =) Fast jag får se det från den ljusa sidan. Jag tjänar pengar den helgen och de går back! ;)
Fast jag kommer ju också gå back....fast inte förens i majmånad! ;P

På lördagkväll ska det sen pillas räkor till melodifestivalen *mumma va gott* =)

Nahe, om man skulle försöka gå till sängs nu och försöka vända iaf liiite på dygnet. Fast lär ju ligga och läsa alldeles för länge som jag gjorde igår! =( Boken är för bra, det är bara till att erkänna det!
Skönt att det bara är en tidig morgon jag jobbar, och den är ju inte farligt tidig heller om man jämnfört med hur tidigt jag har börjat förr i mitt liv! =)

Sov så gott!

Kramis

Måttligt irriterad!

Alltså nu är nog toppen nådd tror jag...av ilska!
Kände mig lugn där ett tag och försökte ta det hela med ro. Fick ju som sagt 3600kr typ i lön så att det blev fel med f-kassan var inget problem, för pengarna skulle ju komma om två veckor (en vecka kvar). Och vad får man då för post idag?
Jo, ytterligare ett brev från f-kassan där det står att det FEL ifyllt igen men nu är det ett annat fel...SUCK!
Har gått till af två gånger för att det verkligen ska bli rätt ifyllt och så ÄNDÅ blir det fel. F*n va irriterande, man går ju dit i förtroende om att de kan hjälpa en med att fylla i papperna när man har jobbat lite. Men de skulle ju inte dra av något för jag enbart har jobbat kvällar och helger så varför ska jag egentligen fylla i någonting alls???
Blir såååå trött och irriterad. Imorgon får jag återigen köra upp till Olofström och be dem hjälpa mig, för att enbart ringa till f-kassan går ej eftersom jag måste ha af:s underskrift och stämpel återigen....
Pengarna skulle komma den 24:e, sen vänta en vecka och får tillbaka det igen. Vilket betyder att jag får vänta MINST 2 veckor till på mina pengar, snacka om att jag har ångest över att jag köpte ett 10kort i simhallen idag för 600kr, pengar som egentligen skulle behöva gå till mat. Men men, gjort är gjort. Och vad kläcker O ur sig? "Jag för över pengar till dig". Aaaahhh, jag vill inte leva på honom mer, står i skuld till honom redan som jag gör. Såhär kan det inte fortsätta sen när även han går på akassa......
Vi har bestämt att han står för räkningarna och jag för maten, inte jämt fördelat direkt men det känns bra att jag får vara lite delaktig och så sker sådant här som sätter stopp för mig att kunna hjälpa till med pengarna! Blir så trött =(

Så nu får jag återigen ta från mitt kära sparkonto, skönt att ha det. Men inte att det ska gå till sådant här, risken finns att pengarna inte kommer in på sparkontot igen....Suck, varje månad får jag gå in och snylta där, inte kul inte kul!!

GE MIG ETT JOBB!!!!!!!!!!!! usch, tycker jag gör allt som står i min makt för att få ett hederligt arbete och en lön utbetalad i TID varje månad, ska det vara så mycket begärt? Tydligen.....snart gått hemma och glott på väggarna i 7 månder, 7 MÅNADER!! Vart tog tiden vägen? När folk frågar mig vad jag gör om dagarna, vad ska jag svara?
Ligger och har ångest för att jag sover bort mitt liv, eller så städar/bakar jag.....Och så har jag F&S, det är nog lite min räddning att få komma ut lite.....

Nej, nu måste jag lugna ner mig lite så ska ta och krypa ner och läsa lite......Försöka tänka lite positivt så jag lyckas somna, annars kommer jag som vanligt ligga och grubbla i evigheter...

Sov så gott!

Onsdag

Råkade ligga och läsa lite för länge igårkväll/natt så var rätt trött idag när jag steg upp för att äta frukost.
Gick därför och la mig igen efter frukosten och tittade lite på tv.

Men vaknade efter en halvtimme till och fick nästan ångest för att jag sover bort dagarna.
Så jag tog tag i stryktvätten och satt lite vid datorn och kollade in boende till Thailandsresan.. Känner att ju nu har hamnat i en återvändsgränd så måste snacka lite med de andra medresenärerna om vad de vill/kan tänka sig bo, sen får jag utgå från det....

Har för tillfället en skinkstek i ugnen och potatisen är skalad, är bara såsen och salladen kvar att fixa! =)

Ska ha mat med mig till mamma på jobbet idag, som vi brukar göra på onsdagar när vi ska simma och sedan träna efter det! =)

Fast tror nog jag kommer hoppa över intensivpasset idag, tar och försöker simma lite hårdare istället och sedan ta corepasset. Börjar få känningar i benhinnorna och vill verkligen inte få benhinneinflammation just nu. Så så får et bli, fast kommer bli sugen, det vet jag! =) Blir så glad när John kör igång första låten sedan bara rullar det på liksom! =)

Nähe, ha en bra dag idag mina kära små vänner....

Otäckt!

Igårkväll/natt hände något som jag ALDRIG kommer glömma. Fy f*n va rädd jag var!!

Det hela började med att jag efter träningen körde upp till Ulle där mamma och Madde var och firade hennes 30års kalas, åt lite och duschade där. Vid halv ett ett någon gång så började jag bli trött så vi körde hemåt.
Skulle släppa av Madde hemma hos henne på bredgatan, eftersom de håller på att bygga hyreshus därså finns det typ bara en väg att ta för att köra dit. Körde in på vägen och skulle precis köra upp mot deras infart och då ser vi en riktigt berusad/påverkad man komma emot oss. Lyckades köra förbi honom och Madde skulle precis hoppa ut då jag ser honom komma springande emot oss. Vi fick panik och jag började fumla med att försöka hitta knappen där man låser alla dörrar från insidan. Hittade till slut knappen och det låste sig, detta hörde nog mannen (hörs ordentligt på en saab när dörrarna låser sig). Så han kommer fram till mitt fönster (på förarsidan), ber mig att öppna/veva ner fönstret för att han behövde hjälp. Nej, sa ja! Hans ögon var så j*vla äckliga och jag visste inte om det enbart berodde på alkohol eller om han hade tagit något annat också.
kanske låter kallt av mig men man blir så j*vla rädd och tankarna börja flyga iväg, blir han arg så kan han ju få för sig precis vad som helst.
Till slut ställde han sig framför bilen och börjar banka på motorhuven, fick då lite panik och tryckte gasen i botten och backade därifrån och körde därifrån. (Och jag som är så försiktig när jag backar och tar det lugnt i vanliga fall, tänkte att jag skiter verkligen i om det smäller bara vi kommer därifrån).
Vi bestämde att köra en runda i byn i hopp om att han kanske går därifrån.
När vi kom tillbaka så körde vi lite småvägar inom bostadsområdet, när vi kom fram så såg vi att han hade börjat gå därifrån och vi skyndade oss upp mot uppfarten till hennes. Hon hoppade ut och vi skyndade oss att köra därifrån. Men när vi kom ner från backen så ser vi honom kommande springande emot oss. Ställde sig mitt på vägen och försökte stoppa honom. Fick ännu en gång panik och gjorde en snabb sliring och kom in på ett villaområde, hade inte en aning om vart vi var.
Vi var båda så j*vla rädda, hela jag skakade. Fick knappt ner foten så att jag kunde trycka ner kopplingen.
Körde alldeles för fort, allt för att hinna ut på stora vägen innan honom...
Till slut kom vi ut på stora vägen....Fy f*n, kändes som en väldigt dålig skräckfilm!
Kändes så konstigt med eftersom detta var en måndagskväll, att det är fulla människor ute på fre-lördagar är en helt annan sak för då är man lite beredd på det.
Usch, ja. Lär dröja innan jag vågar mig på att vara chaffis igen! :(

När jag hade lämnat av mamma så körde jag hemåt. Nr jag väl kom innanför dörren så bara brast det för mig. Började storgråta och bara skakade. Ola försökte få fram vad det var som hade hänt men fick bara ur mig ett antal ord som inte hade något sammanhang.
Vågade inte somna för varje gång jag blundade så såg honom framför mig. Vad hade hänt om jag inte hade hittat knappen och kunnat låsa bilen??
Usch, ja. Somnade iaf till slut en bra stund efter Ola med lamporna tända i sovrummet....

Har hört nu idag att Madde hade ringt polisen för han hade kommit tillbaka dit, men de brydde sig inte. De verkade inte bry som om han så dör där ute.


Idag har vi varit uppe i Ofm. Ola skulle till en jobbcoach och därefter körde vi och handlade, sitter nu här och gör inte allt för mycket.
Ska laga mat, skicka en jobbansökan till och därefter ta en lång promenad.

Ha en bra dag!

Måndag

Konstigt nog så blev det Måndag igen, kunde man ju inte tro! ;)

Idag låg vi länge, orkade inte ta tag i dagen, Läste ett ex antal sidor i boken.
Därefter fick vi en himla fart, duschade & klädde på oss. Jag bäddade och skulle precis börja dammsuga när Ola fick för sig att börja städa ett skåp i köket som verkligen behövdes. Hjälpte honom lite och därefter tog jag tag i spritskåpet, satte in en hylla till och flyttade om lite så nu får det plats mer sprit! :)

Idag fyller Ulrika 30 år, grattis till dig! Ska köra mamma dit ikväll så lär ju träffa henne då. Ska även träna, Chrille som håller i passet ikväll...

Annars har det väl inte hänt så mycket än. Ska strax ställa mig och göra korv stroganoff!

igår var jag som sagt på trivselmöte på F&S, intressant. Det kan nog bli bra om allt går som vi vill! ;)

Nähe, mat var det... för någon promenad blir det nog inte i detta skitvädret! *grr* Trodde för ett tag att våren var på väg. Men ack så fel jag hade!

Ha en bra dag idag!

Konstigt

Såg nyss att all text har hamnat efter varandra. Va konstigt, går liksom inte att göra mellanslag mellan raderna, hrm...Konstigt det där. Jaja, har inte gjort det med flit. Fast jag avskyr själv när styckerna inte blir uppdelade. Blir så svårt/jobbigt att läsa då. Jaja, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Är inte så teknisk av mig! ;)

Söndag

Ja, och så var det söndag igen! Har inte varit på det bästa humöret denna helg. Avskyr att jag är som jag är till person. Håller allt inom mig, lägger sak på sak på minnet som irriterar mig och till slut så rinner bägaren över, vilket skedde i fredags och igår! =( Och så klart gick detta ut över Ola, men efter lite gnäll och tårar så lugnade det ner sig. Tror Ola med förstod vad jag tyckte och tänkte så även han fick sig en liten tankteställare, så lite bättre känns det. Fast hundra är det inte heller, men det kanske det inte blir hellre, kan ju inte alltid bli som man vill. Vi får försöka jobba på det med andra ord. Mamma och mormor drog igår ut mig på en liten shoppingtur till K-stad, där vi bara skulle titta lite och såklart äta gott! =) Mamma var på jakt efter en ny matta, vilket hon hittade. Själv hittade jag ett par limegröna jeans, som har kostat 300kr, kostade nu 149kr. Fick dock ett litet bidrag på 100kr av en snäll person så jag betalade enbart 49kr för dem ;) Köpte inget annat, har inte riktigt lust eftersom pengasituationen är som den är för tillfället, sparar mina pengar till Ullared. :) Ska försöka lägga undan min lön denna månad till dit och bara leva på f-kassan när pengarna bestämmer sig för att dyka upp. :S Igår lagade iaf Ola en thairätt med grön curry, fanken va starkt det var. Han hade även lagt i röd chilli. Det blev nog starkare än vad han själv trodde det skulle bli. Låg sedan resten av kvällen med svåra starksmärtor hela kvällen och natten, gick mellan sängen och toaletten. Fy, vilken natt. Den vill jag aldrig mer vara med om, och stackars Ola hade så dåååligt samvete för att han hade gjort maten. Men men, jag överlever. Dock är den inte hundra än. Fick även ett mail som gjorde mig såååå gladi natt, även om det antagligen inte betyder någonting så gav det mig ett liiitet hopp *hoppas* Idag är Ola iväg och fiskar med Molgan och jag sitter hemma hos mamma och degar. Ska få våfflor idag, blir nog gott för magen. Iiiinga kryddor på ett bra tag. Konstigt att inte Ola blev dålig, brukar vara han som inte tål starkt kryddad mat. Men nu vet iaf jag att jag inte tål grön curry och så vet jag sedan innan att min mage inte fixar tandorikrydda.... Ska även ikväll på F&S möte klockan fyra, får inte glömmas. Nej, nu ska jag hjälpa mamma att lägga på mattan sedan ska vi köra och köpa glass...kanske kan ta en promenad senare, skulle vara skönt... Ha det så bra!