Fint väder...

Ja, idag är det sådant väder man blir så glad utav! =)
Det enda negativa var att man som vanligt vaknar kl 07.30 av att de bankar här utanför. Känns aldrig som att byggarbetarna kommer bli klara *grr* Ligger sedan och försöker somna om, men gav upp vid nio och steg då upp och åt frukost. Sen låg och tittar på Ola som inte alls har ont utav att de håller på utanför, tittade även lite på tv men gav snabbt upp.
Gick upp och började baka lite bröd.

Förresten, för er som inte vet vad det är som bankar så är det som så att det är en gammal gammal villa, läkarvillan som tidigare har varit dagis. Istället för att riva hela skiten och börja om från början så har de bestämt sig för att totalrenovera hela skiten för att göra seniorboende av det.
De har nog hållt på i ett halvår nu. Slängt ut allt från fönsterna och rakt ner i stora container, stora maskiner som är igång dagligen, bytt tak och bankat och nu så gör de något slags förråd eller någonting utanför. Motorsåg och hammare, ahh va jag hatar det...Varför ska vi ha sådana grannar???? Det sägs att det ska bli klart till hösten. HÖSTEN det är aplänge tills dit! =(
Hur ska man stå ut???

Har även idag varit och löst in min check från lönen från vikariatet, f*n va komplicerat det ska vara...Men men, nästa gång ska det förhoppningsvis sättas in på MITT konto utan problematik. Haha!!

Ikväll kommer nog H hit, kanske J med, äta lite gott sen får vi se vad kvällen bjuder på. Har börjat läsa en skitbra bok som jag inte riktigt kan släppa... =)

Nähe, nu ringde mamma. Hon frågade om jag ville hänga med till K-hamn och hämta en jobbarkompis...Det får man väl ställa upp på! =)

Vi höres gott folk!

kramis

En dag närmare fredag....

Fast helg är det ifs nästintill varje dag här tycker jag. Försöker dock se till att man inte faller in i träsket med gosaker mitt i veckan...Ola var som en liten pojke igårkväll och ville ha det och det, tur att det är jag som sköter handlingen för då finns inte sådant hemma! ;) Så det hela slutade med att han fick äta knäckebröd. Fas han egentligen ville ha smoothie, men det orkade jag inte stå och göra! =)

Skulle behöva komma upp tidigare om dagarna så man fick in matrutinerna igen, fy va jag saknar dem. Mådde så mycket bättre när jag fick mina sex mål mat om dagen, nu blir det kanske tre, max fyra :(
Nackdelen med att stiga upp är ju att dagen blir sååå mycket längre, tid som måste fyllas ut och det är inte lätt när det inte får kosta pengar...
Åh, va skönt. Vilka lyxproblem tänker många. Ja, den första månaden. Men när det har gått 6-7 månader så säger man inte samma sak längre. Jag mår bra när jag får göra bra ifrån sig, och det enda som finns att göra då är att städa och hålla iordning här hemma. Vilket kan bli rätt tröttsamt eftersom det är typ bara jag och Ola som ser lägenheten ändå.
Så till alla er som gnäller på mig för att ni tycker jag städar för ofta så har ni förklaringen.....
Idag har det renbäddats, tvättats, dammsugats och plockats iordning lite.
Ska strax göra mig iordning för att köra upp till af, på "öppet hus", sen till maxi och köpa lite saker som inte fanns på willys igår. Därefter ska den där förbannade luggen äntligen klippas igen så man ser! =)

Därefter hem och tillaga mat. Kanske städa lite i köksskåpen och stryka tvätt i väntan på att Forzan ska börja.

Har en hel del att ta upp med af idag, har aldrig varit på "öppet hus" som hon kallade det. Vi fick droppa in mellan 13-1 någon gång och berätta om våra tankar.
Har ju en del, speciellt på alla jobb man har sökt nu. Har verkligen inte legat på latsidan, tror dock det ändå är förgäves när ALLA andra också söker jobben. Ska även prata om praktikplats eftersom jag har funderat på det ett tag. Att få komma ut bland människor igen lite. Än så länge har inte Ola och jag gått varandra på nerverna, men är så rädd att det ska ske. Skönt om man då kanske kunde få komma hemifrån lite under dagen så vi kan rädda vår kärlek! =)
Och så till de där studierna som jag vissa dagar är jättetaggad till och andra så känns det bara meningslöst, att jag egentligen inte vill plugga utan bara för att ha något att göra...... vad vill jag egentligen? Ja, innerst inne vet jag ju det. Dock vill inte världen samarbeta med mig! =)

Nähepp, hoppa in i duschen nu kanske och sen bege mig......
Ska äta "lyxmiddag" enligt min mening idag (och nej, det är INTE taco för en gångs skull).. Så jag börjar redan bli hungrig, bara för jag vet vad som väntas. Får bli lite frukt så länge! =)

Ha en fortsatt bra dag!

Dagarna fortsätter...

..Antingen med eller utan pengar =)
Har varit på af idag och fått nya papper påskrivna, för det kunde man ju inte fixa igår pga att de bara har öppet tre dagar i veckan =(

Har även varit och veckohandlat och fixat klipptid till min lugg.

Så nu ska jag strax bege mig ner till postlådan och posta brevet så det kanske kommer lite pengar om två veckor.
Förhoppningsivs så får jag väl min "lön" på fredag. Hoppas den är på några kronor iaf...
Sen ska jag sätta mig ner och skriva ett nytt personligt brev till ett jobb till som jag tänkte söka...(gör ju inget annat för tillfället känns det som)...

Igår fick jag tummen ur röven och rensade ut ur Olas garderob och idag så tog jag och storstädade toalettskåpet.....
Känns mycket fräschare och blev mycket mer plats över.
Ola håller förtillfället på att städa sitt fiskeskåp så ALLT ligger på golvet eftersom han ska sälja av det mesta...Åh, lite mindre prylar tänkte jag men klurade ju såklart ut att det var för att han skulle kunna köpa nya grejer! Haha, han försökte lura mig den lilla grisen! ;)
Kanske skulle ta min garderob idag om jag hinner innan träningen. Annars får jag ta den imorgon, då det även ska renbäddas och kanske stryka tvätt *suck*
Måste dock först upp till af imorgon igen för nytt möte....tänkte hinna springa inom maxi då med.

Får absolut inte glömma imorgon att jag ska plocka upp H till träningen plus att det är min städvecka i hallen, tråååkigt! :S
Men sen är det helg från träning, och då bara enbart promenader. Även antagligen sista gången som vi kör forza. Förhoppningsvis så kommer Linda hem från Indien då och kan börja köra afro igen efter det =D

Nähe, postlådan var det som gällde nu!!

Ha det så bra, syns vi på intensivpasset ikväll? ;)

Frustrerande!

Faaaaan va arg/ledsen jag är nu.
Vet inte vem jag är mest förbannad ¨på, af eller försäkringskassan........
Här sitter jag med 367kr på mitt konto, skickade in påskriften till f-kassan för två veckor sedan och skulle då enligt beräkning få min pengar idag. istället får jag ett brev hemskickat att papperna är FEL ifyllt, ändå var jag på af för att få hjälp med att fylla i dem för att det skulle bli rätt nu när jag hade jobbat några dagar i jan....

Alltså så får jag vänta ytterligare två veckor på utbetalning, två veckor då jag får leva på 367kr, ska BARA betala försäkring på bilen, mat, gynundersökning för de veckorna. Vilken lyxmiddag vi kommer få. Får leva på en halv gurka om dagen, det är vad vi har råd med för tillfället!!!

Ska det behöva ta två veckor att skicka tillbaka ett papper där det står att det är fel ifyllt??? Trodde allt skulle bli rätt för att man satt över en timme på af för att få hjälp med att fylla idet...
Det går inte beskriva hur förbannad jag är för tillfället!
Tappade förtroendet för precis allt nu.....

FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis Sofie på 22årsdagen! :)

Tänkte gratta min lilla sötis uppe i Skara som fyller år idag. Egentligen skulle jag nu varit uppe hos henne och antagligen legat väldigt bakfull *hehe* Men pga vissa omständigheter så blev inte detta av :( Hoppas innerligt att det snart blir det dock! Då får vi ta igen all tid vi har missar ihop...*saknar*

I fredags var det begravning för Farfar, så nu har han det väldigt bra. Fin begravning och rolig präst *skrattar*
På kvällen kom sedan J, H och E hit, orkade inte fixa med mat så det beställdes pizza. Inte varje dag man äter det så det var rätt gott, iaf de två första tuggorna. Sedan gick resten ner av ren vilja! ;)
Tog som tur var det rätt lugnt med drickat, haha. Ville inte göra samma misstag som veckan innan då det blev för tock för mycket för min del! :)

Igår var det sedan dags för överraskningen, shit va svårt jag har att hålla tyst om sånt. har fått bita mig i tungan flera gånger och verkligen tänkt på vad man har skrivit till folk på nätet. Haha, det handlade iaf om att vi skulle på ett överraskningskalas hos Milli som har fyllt 30 år! =)
Va väldigt trevligt att få träffas igen, inte varje dag precis =/ *synd* Märks att vi är släkt för munnarna gick i ett *haha* man vill ju få veta så mycket som möjligt om vad som sker i deras liv och även lite skvaller *fniss*
Hennes sambo, Martin har tagit tjänsteledigt i 6 månader och ska resa runt i Asien. Lovar är inte ALLS avundsjuk! =(  *JAG VILL MED*
Hon ska sedan möta úpp honom i Vietnam, mysigt! :)
Får hoppas vi hinner träffas iaf en gång till innan de åker. Fast mamma och jag ska ner och bombadera lägenheten när Martin har flytt fältet *hehe* ;)

Efter kalas körde sedan mamma mig vidare till en 25årsfest hos Ola T, mycket trevligt! Var ett tag sedan man festade till det! =)
Tackar så mycket för en trevlig kväll!
Trodde för ett tag igårkväll att det hade blivit för mycket av det goda. Men vaknade vid halv elva idag och mådde oförskämt bra! =) Så alltså blev mängden dricka igår alldeles lagom! =) Dock blandar Sussu faaarligt starka drinkar! ;)

Idag är Ola hemma, han ligger för tillfället i tvrummet och kollar på bilder. Själv börjar jag bli hungrig så jag väl ta och ställa mig och göra mat. Spagetti & köttfärssås tyckte Ola jag skulle få idag! =) Snäll han är *mums*

Fick även ett gott besked, ska få jobba en helg i april också *mer pengar* Känns lite fattigt att typ jobba en helg i månaden, men det är absolut bättre än ingenting så jag bara tackar och tar emot. Tack tack! =)

Nähe, laga lite mat nu och sedan lägga sig i soffan och mysa med en bra film kanske?

Ha en fortsatt trevlig söndag! Och Sofie, jag hoppas du mår som du förtjänar idag! *fniss* All dricka jag drack igår drack jag för dig! ;)

Va trött jag blir!

Tänker lägga ner denna blogg helt och hållet nu tror jag. Blir så trött på människor som inte ens känner oss eller vet vad problemet är bara kläcker ur sig dumma för det är var det är DUMMA kommentarer!!

Arrgh, va arg jag blir på sådana personer som inte ens vågar stå upp och skriva från vilken det är. Det om något är feghet!!!!!

Sucks

Life sucks, så nu vet ni det!

R.I.P

Idag tog min farfar sitt sista andetag! :´(
Hoppas du får det mycket bättre där du är nu!

Tänker på dig, kommer aldrig glömma dig!

Vet att vi inte hade världens bästa kontakt, men det betydde mycket för mig att du mindes vem jag var när vi träffades sist.
Alla var vi lika dåliga på att hålla kontakten!
Pappa med syskon ska se till att det blir ett fint och minnesvärt sista farväl!

R.I.P

Gör ett nytt försök!

Hej alla glada!
Gör nu ett försök till att återkomma med bloggandet. Tror dock inte jag har så mycket att förtälja då varje dag ser typ lika dant ut.

idag är det en vecka sedan Ola blev arbetsbefriad. Alltså så har vi klarat en hel vecka utan att klösa ögonen ur varandra.
Just nu är det rätt mysigt att ha någon hemma. Även om det alltid slutar med att en sitter här vid datorn och den andra i tvrummet.
Dock brukar vi avsluta varje kväll med att titta på en eller två filmer tillsammans *mysigt*
Jag hoppas vi kan ha det såhär ett tag till framöver, är så rädd att vi ska gå varandra på nerverna och börja bråka... Något vi typ aldrig gör i vanliga fall! :S

Försvinner ju iväg nästan varje kväll för träning så då kommer vi ifrån varandra lite *ler* Sen ska jag bara försöka lära upp honom till att hjälpa till med saker och ting hemma *lycka till* Snäll som man har varit nu när man har gått hemma själv så gör ju jag typ allt här hemma. Mest för att fördriva tiden, men nu kan han gott hjälpa till lite här hemma. Inte bara sitta och spela krysslåda (xbox) eller sitta vid datorn och kladda! :)

Ja, annars har det väl inte hänt så mycket. Har skrivit och skickat iväg ca 12 jobbansökningar/sommarjobb. Hoppas verkligen jag iaf får något sommarjobb så man tjänar några kronor att leva på. Hittade även två jobb till idag som jag tänker söka, inte för att jag har vad som krävs men har man skickat iväg det så känns det bättre inombords iaf! *ler*
Det där jobbet de ringde från af och frågade om jag var intresserad av kom jag inte ens till intervjuerna. Inte konstigt, man kan inte använda cvt man har på deras hemsida. Speciellt inte när man söker så olika arbeten. jag vill kunna ändra cv/personligt brev och kunna rikta det mot just det stället jag söker på. Så, lite förståeligt är det, tyvärr... Annars lät det väldigt spännande och passande för lilla mig. Men men, sånt är livet!

Imorgon kommer H & J hit igen. Ska äta taco gjort på vildsvinsfärs tror jag det var :) Och sedan blir det till att spela Rayman3 som är inköpt (åka pulka bl.a.) ;) Fick även en för tidig alla hjärtansdagspresent av Ola, Lips. =) hoppas verkligen jag kan få dem till att sjunga med till några låtar iaf *ler*

Ja, imorgon är det fredagen den 13:e, akta er! ;)
och på lördag är det som sagt alla hjärtans dag! Ska spenderas på ett 14 årskalas och sedan blir det nog lite mys med god mat framför melodifestivalen! :) Eftersom jag för tillfället inte har råd att ge Ola någon present så får han bestämma maten, som jag bjuder på. (Är rädd att det blir Pizza för det har han gnällt länge om nu, tänker dock försöka övertala honom att pilla räkor istället). =)

Ha en bra torsdag!


Sorry!

Tar nog en paus från och med nu från bloggandet.
Är så deprimerad så det blir bara tråkigt att läsa. Tråkigt att läsa om bara tråkigheter, ibland måste lite positivt skrivas också, och ja det är lite svårt på den sidan för tillfället.

Tackar iaf H & J för en trevlig spelkväll igår och god mat!

Ikväll blir det nog slapp hemma hos mamma och pappa med god mat och kolla på melodifestivalen!

Ha det så bra sålänge folket!

Kram

Torsdag

Försöker fortfarande smälta in allt som har hänt i veckan, därför jag har varit så frånvarande. Är inte riktigt mig själv, vet inte hur jag känner/mår egentligen, jag bara är!

Idag ska jag snart ner till ams igen för möte, suck..... sen ska jag hem och städa, allt för att slippa tänka och vara ensam.
Ola fudnerar på att gå hem redan imorgon, om han får det vill säga...*suck* Han känner att varför ska han vara kvar när alla andra har fått gå hem. Hjälper inte honom ett skit, han känner sig inte motiverad för fem öre att gå dit längre.

Bättre då att ta tag i sitt liv, ta körkort 8vilket är ett måste att ha för att söka nya jobb). Äntligen har han insett det, har varit på honom så mkt ang. det innan. Men men, han är inskriven tack vare mig så det är bara till att sätta igång. :)
Han sökte dock ett jobb igår, haha för väl se vad det blir av den saken. Fast det hade nog passat honom vääääldigt bra, men som sagt. Ska inte hoppas för mycket och så krävs körkort.

Det var allt jag hade att säga idag.....

Kram på er alla!

Några frågor

Är lite intresserad av vilka det är som läser min blogg, svarar gärna på frågorna, antingen som en kommentar eller via ett mail till mig, [email protected]

1: Vem är du?
2: Är vi kompisar?
3: Hur och när träffades vi?
4: Hur tror du att jag är som person?
5: Skulle du kunna krama mig?
6: Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det?
7: Beskriv mig med ett enda ord.
8: Vad var ditt första intryck av mig?
9: Är du fortfarande av samma åsikt?
10: Vad påminner dig om mig?
11: Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de vara?
12: Hur bra känner du mig?
13: Har vi träfats nångon gång?
14: Tänker du sätta denna listan i din egen blogg för att veta vad jag tycker om dig?

15: Vad tycker du om min blogg?
16: Hur hittade du den?
17: Prenumererar du?

Life must go on.....

Som ni kanske förstår så fick de besked på Finnveden idag, och det var inget positivt besked vi fick. -Som väntat! :(
Har lovat Ola att vara stark och inte gråta *ler*

Har varit uppe sedan sex i morse, kunde inte somna om när Ola gick. Fast känner mig inte speciellt trött, mest likgiltig. Sitter och stirrar på absolut ingenting.

Ska snart förbereda maten sedan köra och hämta Ola för att köra han till frissan, kul att klippa sig idag. Men men, får hoppas det löser sig på något sätt. Sommarjobb framförallt.

Nallen får ändå inte gå hem direkt, han är "för viktig" som de hade sagt. Haha, ye right! Han tvingas väl lära upp någon ny. =(
Jaja, får försöka vara glad för de som klarade sig såsom Håkan och Ola T, grattis!

Får bara göra en omplanering i mitt/vårt liv. Får hoppas vi löser det ekonomiskt, han får lön till maj, OM man sedan hade en sådan tur att man fick sommarjobb så finns det en lön till till aug. Jaja, ska inte tänka så mycket sånt just nu utan bara ta dagen som det kommer och låta det sjunka in.

Ha en bra 3/2-dag, denna dag kommer man inte glömma i första taget!

Något kul

För att piffa upp mina få bloggläsare så kan jag ju berätta att jag och Ola firade 5½ år igår! Helt sjukt, vart tog tiden vägen???

Deppish

Hej hopp!
Nu är det Måndag igen.....helgen har inte alls varit rolig, deppig as hell. Tårarna har inte varit långt borta, många gånger till och med. Stämningen har inte alls varit på topp. Försökte pigga upp mig själv i lördags med lite god dricka och satt sen och sjöng med till massa gamla låtar på tv:n/xboxen och sen bara kom det över mig, fick sluta dricka och gå över till vatten. Var nästan på festhumör där ett tag. Sen låg jag i fosterställning resten av kvällen och tyckte synd om mig själv. Vad är det med mig? Har nog väldigt mycket inom mig som jag inte får ut.
Ola försökte trösta mig lite med "myfilmer" såsom "Andra sidan häcken", urgullig film. Sen skulle han se UFC, så då kom deppet tillbaka när jag låg där i hans famn. Lyckades iaf somna i vettig tid.
Igår därremot så låg jag som en zombie, tårarna låg och gömde sig bakom ögonlocken men de kom aldrig fram...
Ola kände sig konstig, andas konstigt och kunde inte sitta still... Var rädd ett tag att han skulle få en panikattack, de är inte roliga. Usch, sådana vill jag aldrig mer få i hela mitt liv. Har en känsla att det har med beskedet att göra, som KANSKE kommer denna vecka. Tänk om vi  står här både två utan jobb sen. =(
Eller så har det med mitt liv i allmänhet att göra, tär på kroppen att bara gå hemma hela tiden och låtsas vara glad.
Har absolut ingenting att se fram emot. Eller ja, om man inte räknar med Ullaredstrippen 7-9 Maj, har dock inga pengar att spendera där känns det som. Måste spara varenda öre för att saker och ting ska gå runt. =/

Trodde aldrig jag skulle säga eller tycka detta men fan va avundsjuk jag är på några tjejer här i ofm. Den ena spenderar ca 5 veckor i Australien och en annan lite mer än två veckor i Thailand! Känner dem knappt men avis som f*n är jag!
Om allt hade gått enligt mina planer så hade jag också varit i Thailand nu, varför skulle allt gå åt helvete när jag hade studerat klart? Fast jag skulle egentligen inte velat vara där nu, för det ser jag som något jag har jobbat hårt för och förtjänar och det gör jag ju egentligen inte nu. Har ju inte jobbat & varit duktig. Fast å andra sidan så är det nu man skulle ha åkt när man inte behöver ta ledigt och ha sig, men då finns det inga pengar. Suck, jag hoppas hoppas verkligen att vi kan beställa en resa till hösten, vill/behöver något att se fram emot och peppa mig mot.

Det är vid ett sådant här tillfälle man önskade att man hade någon väldigt nära sig som man kunde prata med allt om. Visst har jag Ola och Mamma, men de är de enda. :(
Är så avis på folk som har en himla massa vänner som träffas hela tiden och hittar på saker, festar och bara lever livet.
Vad var det som gick se fel när jag var liten och hade svårt att få vänner??
För det sitter kvar fortfarande, vill alla väl men vill inte trycka mig på. Ah, hatar mig själv för det! Men men, inget man kan göra någonting åt i denna hålan. Alla känner alla och alla har redan en uppfattning om en! Suck!

Nehe, nu är brödet snart klart i ugnen! Sen ska det skrivas jobbansökningar innan jag börjar på middagen!

Grattis Milli förresten på 30årsdagen! Helt sjukt det här, när blir man bjuden på kalas? ;) Hoppas du får en helt underbar dag!

Kramisar