Gone!

Ibland vill man bara försvinna från allt och alla....Denna helg är en sådan helg!

Onsdag

Hej Hopp!
Här händer det som vanligt inte så mycket. Igår var jag och veckohandlade och sedan satt jag hemma hos mamma & pappa hela kvällen, vivar ute och gick en runda och myste sedan framför tv:n :) Tankarna flyger inte iväg då och jag får något annat att tänka på. Fick höra igår att förhandlingarna är inte klara än, facket vill inte gå med på några undantag denna gång! :( Får hoppas på det bästa, är förhandlingar idag med...

Idag åt vi som vanligt frukost och var sedan ute och gick en promenad. Därefter plockade jag fram vad jag ska ha med mig (badkläder/träningskläder). Ska köra till mammas jobb och äta vid fyra tiden sedan simma/boka tid till ullared och därefter iväg och träna på F&S. Följer nog med mamma hem sedan och tillbringar kvällen där, fast jag har visst att göra här hemma men har verkligen ingen lust.

Fick förresten ett mycket intressant samtal idag, vågar dock inte uttala mig om vad det gäller. För går man och hoppas för mycket och fantiserar så går det säkert åt pipan.....Återstår att se med andra ord, hade varit såååå skönt om detta gick vägen, även för Olas del. Men som sagt, inte hoppas för mycket.

Fick förresten tag på den där handikappschefen efter 1½ dags ringning, han ringde till slut upp mig. Så ska dit på fredag på möte. Ska lämna lite personuppgifter och uppvisa betyg (?). Han sa att det kunde höja min lön. Men tror nog han menade om jag hade USK-utbildning och det har jag ju inte...jaja, tar med mig betygen så får vi se vad som sker....

Nähepp, om man skulle ta och göra den där läxan till ams som ska lämnas in nu den siste! :( Så j*vla tråkig och meninglös...Vet inte hur många sådana jag har gjort , men men....Den är typ halvfärdig så det ska nog gå rätt så snabbt....

Blev även väldigt glad idag när jag kollade mitt konto, ÄNTLIGEN har förseningskassan satt in lite pengar till mig...Det behövdes verkligen, så glad man kan bli av en sådan liten summa...Haha, nu kunde jag betala mina räkningar och andas ut lite! :)

Bara invänta Olas besked, hoppas det kommer snart och att det är positivt. Fast vi väntar oss det värsta så man inte blir så besviken än....

Imorgon ska jag till Malin och massera henne och hennes syster! :)

Ha en trevlig "lillördag"

Jobb jobb & åter jobb

Nu har jag gjort ett sådant där uppehåll på att blogga igen, fy skämt My! ;)
Yeye, inte så många som bryr sig eftersom det är så få läsare...Men men! :)

Har som sagt jobbat hela helgen. Har gått jättebra, varit så skönt att få känna sig behövd igen. Även om det bara varade i fem dagar! =( Fast det är ju ifs bättre än ingenting. Nu känner jag mig hemsk men jag hoppas verkligen att någon av dem blir sjuka snart igen så jag kan få hoppa in och jobba lite till! :D

Idag så väckte nallen mig med att ha frukosten klar. (Helgen var nog väldigt hård för såhär trött har jag inte varit på megalänge, haha! ). Inte ofta Ola är uppe före mig och gör frukost. I vilket fall som helst så åt jag frukost halvt sovande, men gott var det.
Efter det tvingade Ola ut mig på en promenad. Fy va sur och trött jag var. Gnällde nog konstant att jag ville hem till sängen igen. Som ni märker så är jag en person som avskyr att promenera på "morgonen"´. Tycker sånt är skönare att göra på kvällen eller mitt på dagen. Men men, nu är det iaf gjort! :)

Sen kom vi hem och jag skulle kolla på F-kassan hade skickat några pengar än, och tror ni att de hade gjort det? Nix, sitter här fortfarande med 27kr på mitt konto, och så har det sett ut i över en vecka nu! :(

Tog mig en dusch sedan hämtade mamma mig. Vi körde ner till K-hamn och åt thaimat och gick in och fixade ett nytt simkort till mammas mobil så nu kan hon också ta emot mms. Som hon har tjatat om det! ;)
Därefter så blev det ett litet rutinbesök på sjukhuset och sedan till apoteket innan hon körde hem mig och hon kröde vidare till jobbet,

Så nu sitter jag här, lite halvslö av mig. Ska vika tvätt, hänga upp tvätt, dammsuga och plocka undan här. Fattar inte hur det kan bli sådan oordning här när jag inte ens har varit hemma ihelgen! ;)

Försöka ringa ett samtal med och sedan skriva lite fler jobbansökningar innan det är dags för F&S ikväll, Chrille kommer att köra ett pass för Lena idag som inte mår 100. Så får man testa på Chrilles pass också! :)

Hoppas verkligen Ola får ett besked denna vecka också, varit så skönt att få bli av med en tung börda att gå och bära på. Så man vet hur framtiden kommer se ut.
Just nu är det lite depptider här hemma. Vill så mycket, men inga pengar har man! :(

Yeye, nu ska jag göra lite nytta och sedan kanske ta en pn!

Ha en trevlig vecka!

Intro dag 2/2

Attan va nervös jag var igår, haha. Helt ofattbart, vet ej varför egentligen.
Gick väl rätt bra igår, blir nog mer delaktig idag. Igår gick jag bara efter och kände mig mest ivägen och förvirrad, haha!

Får se sen hur det kommer gå fre-sön. Tur jag inleder med att jobba med Sussu! :)

I natt har jag inte sovit alls. Bara snurrat och varit ivägen för Ola som verkligen försökte sova! =(
Precis ALLT snurrade runt, Finnveden, får Ola sparken? Och allt som har/kommer hända på "jobbet". Usch, kan inte bara gå och lägga mig när jag kommer hem vid tio bara för att hjälpa Ola att somna. Måste "varva" ner och komma på andra tankar. usch, en sådan natt till vill jag inte ha. Känner mig supertrött.
Har enbart städat idag, låg kvar rätt länge i sängen för att försöka slumra till lite till. Men det var förgäves!

Så nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska snart fixa håret och sedan ställa mig och laga mat till Olisen innan han kommer hem. Så vi hinner iaf äta ihop innan jag sticker!

Ha det så bra!

Nervös

Sorry för att jag har varit dålig på att uppdatera. En anlednine är att jag inte har kommit in på sidan och den andra är bekymmer på hemmaplan. Vill  att de ska gå ut med om de får vara kvar eller får gå hem snart på Finnveden, orkar inte mer nu!

Annars har jag bara varit hemma, sökt jobb :( och ja, tränat! Som vanligt!

Fast idag är jag lite extra nervös, ska gå bredvid idag som personlig ass. har aldrig arbetat med människor på det sättet innan så jag är skitnervös. Får hoppas att det kommer gå bra. Ska gå bredvid idag och imorgon och om det går bra så ska jag jobba hela helgen. Har snälla Malin att tacka allt för, för det är hon som har fixat detta på hennes jobb. =) Skönt att få vara vikarie någonstans och hoppa in lite då och då. Ger kanske inte så mycket pengar, men jag får komma hemifrån lite. Och det ska bli skönt! =)

Nahe, nu får jag sätta lite fart. Tänkte baka lite bröd och ut & gå en runda innan jag påbörjar maten.

Ha en bra dag!

Måndag

Nu sitter man här igen...

Kom hem från ett möte på ams vid halv tolv, sista på ett tag. Ska dock dit två gånger i månaden nu och rapportera hur saker och ting går, och få dessa förbaskade papperna påskrivna en gång i månaden. Hopplöst att behöva hålla på med alla dessa papper hela tiden...*grr*

Ja, vad har skett i helgen?
I fredags blev det mys med taco och sen spenderade vi resten av kvällen med mys framför tv:n. Tog mig en liten gräshoppa...*mumma*

I lördags stack Ola iväg och fiskade med Mogge, så jag körde hem till mamma & pappa en runda. De påbörjade maten och jag skulle köra hem för att börja steka sillen som vi skulle haft till middag. Dock så frågade pappa om vi inte också ville äta med dem. De hade även bjudit dit mormor och morfar. Så jag ringde Ola. Och visst ville han hellre ha kött, potatis och brunsås istället för stekt sill & potatismos...Haha, så kvällen spenderades med mat, dricka, singstar och tvtittande! =)

igår skulle jag gjort så mycket, men fick verkligen ingenting gjort. =( Mådde jättekonstigt, var yr, och svettades...men tror inte att jag hade någon feber, hrm...Så jag låg i soffan och kollade på när Ola lekte med popcorn houren och när han spelade xbox....somnade nog till lite då och då *ler*
Sen kollade vi in lite wallanderfilmer innan det var dags att bege sig tills sängs....Var duktig idag och gick upp redan vid åttta! =)

Fick även ett väldigt positivt sms i lördags, håller verkligen tummarna att det kommer gå vägen för då blir My väldigt glad.

Känns skönt att både jag och Ola lyckades koppla väck oron kring varslet ihelgen. Fast han sov nog rätt oroligt i natt, snurrade som attan och pratade massa...:( Stackare!

Nej, jag får väl fortsätta med det jag höll på med nu, gissa vad det är?
- Söka jobb, så otroligt tråkigt! Men det måste göras, man mår så mycket bättre sen när det är gjort. =)

Hoppas ni får en trevlig vecka!

Kramis


Äntligen fredag!

Och så var den efterlängtade fredagen här!

idag har jag varit duktig, bestämde mig för att gå upp till mammas jobb i Olofström (ca 7 km) för att vi sedan skulle veckohandla. Ca 50 min tog det, så är rätt stolt. Kunde gått fortare men jag passade på att njuta lite också och lyssna på musiken! =)

Så nu känner jag verkligen att jag kan ha en "äta  gott/ dricka gott" kväll! =)

Har precis stått och gjort taco så det är klart, luktar underbart. Ska snart köra upp och hämta Nallen på jobbet sen ska det frossas! *skrattar*

ihelgen händer det väl annars inte så mycket. Har knappt några pengar så det blir nog en hemmahelg. Hälsa på familjen och kanske ut och gå. Eller så stannar jag i soffan hela helgen och glor på SATC, är snart klar med säsong fem! =)

Ha en trevlig helg!

Torsdag..

Jaha, då var det torsdag igen.
Steg upp rätt tidigt idag för att köra Ola till Karlshamn, synoptik för att göra synundersökning. Eftersom han ahar gnällt länge över att han tycker att han ser dåligt.
Men ögonen hade inte förändrats så mycket så det var inte på tal om att byta glas, skönt. Dock tittade han lite på solbågar med hans styrka i. Får dem för 1 krona om han köper glas vilket han isf måste. De han hittade kostar annars 1800kr, men som läget är just nu så bestämde han sig för att vänta lite och fundera på saken.
Så vi körde hem igen, pratade lite om jobbet. Skönt att prata om det, tror jag blir lugnare av det.
Åt även lite lunch bestående av knäckebröd och den rökta abborren, gottit! =)
Det hela slutade med att vi låg i sängen och pratade, och somnade så klart...*asg* vi tål inte att stiga upp tidigt på morgonen! =) Som tur va hade Ola satt sin mobil på ringning vid ett. =)

Så nu är jag ensam hemma igen. Gör inte allt för mycket, ska snart tvätta håret och sticka och klippa mig. Ska bli gott. Har inte haft luggen nere på flera veckor så har inte en aning om hur lång den är *skrattar* Har inte bestämt mig än om jag ska låta luggen växa eller klippa den igen. Vi får se hur det hela slutar. Får inte glömma att jag ska plocka upp lillebror efteråt också vid skolan....

Sen ska det hem och plockas undan lite, dammsuga och skura toaletten. Kanske skriva matlista på vad som ska inhandlas imorgon. Därefter är det dags att bege sig ner till Friskis igen, är fortfarande värd på torsdagar. Fast nu är det en timme tidigare, det får jag inte glömma bort! =)
Tror det är Ingela som ska köra ett gästpass idag! =)

Hoppas ni har en bra dag!

Inte en gång till!

Ni som har facebook såg nog mitt utbrott där igår.
Igår stod det i tidningen att Volvo Lastvagnar ska säga upp över 1000 personer till. Eftersom Finnveden gör grejer dit så trodde jag att det betydde att folk får gå från Finnveden också.
Blev väldigt ledsen och nedstämd, Ola lyckades dock lugna ner mig på kvällen och sa att det än bara är rykten.
Men idag kom smällen, 61 personer får gå, varav 8 tjänstemän!
Alltså tvingas vi gå igenom samma sak en gång till. Jag orkar inte gå och må såhär dåligt hela tiden.
För bara några dagar sedan så fick jag en sådan underbar inställning till livet igen och det kändes som att allt kommer lösa sig igen.
Men nu, nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Kanske dags att verkligen flytta till billigare boende nu. Hur stor är riskten liksom att man klarar sig två gånger??? Ah, jag vill inte jag vill inte!!!!!!!!!!

Usch, ännu en dag som går åt helvete. Får inget gjort, sitter bara och stirrar. Fast enligt vissa källor så kommer de få besked rätt snabbt, vilket antagligen innebär att det redan är klart vilka som får gå! :´(

Tur att jag ska iväg och simma/träna med mamma idag så jag slipper sitta ensam.

Tisdag

Igår var det äntligen dags för årets första riktiga F&S pass med Lena. Gott mos säger jag då bara! =)
Härligt mycket folk. Kändes bra att vara tillbaka igen. Go musik och rörelser, blir nog bara bättre och bättre för ju mer man kommer in i det tror jag! =)
Dock kändes det verkligen att man knappt har gjort någonting på tre veckor, styrkeövningarna var pissjobbiga. Så nu är det verkligen andra bullar som gäller för fröken Danielsson! =)
Kommer nog gå bra tror jag allt! *ler*

Idag steg jag upp hyffsat tidigt, vid nio. Skalade potatis, stekta köttfärsen och plockade undan i köket. Satt sedan lite vid datorn innan jag dukade fram frukosten och väckte Olisen för lite mat. Ojojoj, va han inte tycker om att bli väckt så bara för lite mat, men Mys mage är ju hungrig. Så han stiger så snällt upp och sitter och halvsover vid bordet med mig...*skrattar*
Varför ska man hela tiden vara ett sådant matvrak?
Därefter så gick Ola ner och handlade tomatpure som jag trodde vi hade hemma, men det var slut. Stod sedan och gjrode mossaka, det är mumsigt det! =) Tar dock rätt lång tid, eller gjorde det idag kändes det som eftersom jag var en aning stressad. Skulle även hinna med duscha, plocka undan och göra "läxan" till mötet på ams idag.
Och vad gav det mötet? Absolut ingenting som vanligt, hade de andra gjort "läxan" så vi kunde komma vidare??? Neeeejdå, suckar djupt!!!
jaja, jag har iaf gjort min del så jag behöver inte bry mig mer! =) Bara ett möte kvar nästa vecka sedan är det öppet hus som gäller.

Så nu sitter jag här, mätt och belåten. Fundera på om man skulle ta en pn och sedan göra något vettigt av dagen. Vågar inte gå på kiboxen idag eftersom det säkert är mkt folk som redan har bokat och de platserna får vi inte ta! :S
Så jag får vänta en vecka till tills det har lugnat ner sig lite! =)

Fundera på om man skulle ut och gå en runda, nu eller vänta tills mamma slutar vid halv tio? Hrm, återstår att se vad jag gör med dagen. Ska iaf gå och posta brevet så man får pengar om två veckor och även se om de har någon sill på Ica, är sååå sugen på stekt sill och potatismos...och sen lägga in resten, mjums mjums mjums....(Det är ju tur man inte är något matvrak) *asg*

Ha en bra dag!

Värdmöte!

Och så kom söndagen. Igår gjorde vi inget vettigt överhuvudtaget. Låg och slappade i soffan och kollade tv typ.

Idag har jag iaf tagit tag lite i mitt liv och kört en maskin tvätt, dammsugat, plockat in/ut disk från diskmaskinen och ja lite sånt där smått och gott som behövs göras lite då och då.
Vid fem begav jag mig upp till Ofm för värdmötet. Gick väl bra till en början, kul att det har tillkommit lite nya värdar i olika åldrar och framför allt i mer än ett kön för en gångs skull. Starkt jobbat grabbar!  & välkomna! ;)
Sen finns det ju vissa viktigpettrar som kan göra mig så j*vla förbannad som inte vill peka ut någon men ändå säger för mycket så alla vet vem det är man pratar om. Speciellt när det gällde just denna grej (som jag för övrigt inte tänker ta upp för det är så dumt, speciellt för denna dam som inte vet ett skit vad det är hon snackar om) PLUS att det sker på mer än ett pass i veckan så bara hänga ut just en speciell dag var också j*vligt dumt. Nej just det, hon går ju inte på något av de andra passen där detta sker! Så då kanske man ska vara tyst istället????? *argh*
Det är ju tur att man inte råkar ha PMS just för tillfället heller, åh va jag bara skulle vilja höja rösten och säga sanningen och trycka ner henne. Men nejdå, så uppfostrade är ju lilla jag så jag sitter tyst och säger inte ett skit. Skitsamma, orkar inte bråka med "gamla damer" iaf! Ha!!

Ska nog inte blogga mer idag för jag har alldeles för mycket aggressioner i mig för tilfället märker jag.
Ska nog sätta mig framför tv:n en stund tills Ola har rensat klart abborrarna som vi ska ha till middag idag! Mumsigt gott! =)


Fredag..igen

Jahapp, och så var det fredag igen. Ikväll ska vi till svärfar som har lovat oss att bjuda på hans hemmalagade pizza...Den är inte att leka med den! ;)

idag har jag inte gjort så mycket annars. Stack hem till mamma vid 10.30 och åt frukost, sen stack vi upp till Lizzo och Willys i Olofström för storhandling. Alltid lika tråkigt, blä!
Körde därefter hem till mormor och morfar och drack kaffe innan mamma skulle börja jobba.
Plockade upp Ola när han slutade jobba och nu sitter jag här. Fundera på att kröa igång ett eller sex avsnitt av Sex and the city, det har verkligen blivit som en drog. Fast har lovat Ola att spara dem lite för jag fick dem för att ha något att göra när jag går hemma i min ensamhet!

Igår blev det en väldigt konstig dag. Bara sådär bestämde jag och mamma för att köra till k-hamn för att laga hennes glasögon (hade egentligen tänkt sticka till K-stad, fast hade hört att vädret skulle bli dåligt så ville inte ge oss iväg allt för långt). Glasögonen blev lagade, beställde även en tid till Ola för ny synundersökning för linser *jag vill också* fast det finns det verkligen INGA pengar för just nu. Har två tuffa månader nu med bilskatt, tandläkare, måste klippa mig mm mm. =(
Och såklart så erbjöd mamma sig att bjuda på lunch och vart går vi två galningar om inte till thairesturangen! *mjums säger jag då bara* =)
Insåg därefter att vädret inte alls var som de hade lovat så vi drog vidare till Eko, mamma fick äntligen tag på Singstar (ska testas på måndag när mamma har jobbat klart helgen), dock fanns inget lips till mig...=( Det är verkligen slutsålt överallt. Jaja, hade inte råd iaf så spela roll! =)

Körde även inom bromölla på hemvägen för att kolla på matta i möbelaffären och självkart när vi får tummen ur röven till att göra något så är det "stängt på grund av inventering" *suck*
Körde därför hem och blev väldigt trötta på hemvägen. Blev en hård dag! ;)
På kvällen kom min morbros försenade födelsedagspresent så därför fick vi bege oss upp till dem för att lämna den och där blev vi nog stannandes i ca två timmar...Haha, vilken låååång dag! =)

Väl hemma igen så kollade jag på filmen på trean och somnade sedan så gott så gott! =)

Vad som sker i helgen är ännu sålänge oklart, ska baka bröd iaf! =)

Ha en underbar helg alla sjuklingar! ;)

Sen uppdatering!

Hej svejs allihop!

Under jul & nyårshelgen har jag varit fruktansvärt dålig på att uppdatera. Tänkte därför "lite" kort ta och berätta vad som har hänt sedan sist.

Lilljulafton: Kvällen spenderades hemma hos mamma och pappa. Vi satt alla samlade framför tv:n och spelade bingolotto. (uppersittakvällen), pratade och drack lite glögg.

Julafton: Då delade jag och Ola på oss, vid ett tiden så körde jag upp Ola till hans mamma och jag körde till mina föräldrar. För en gångs skull så var vi några stycken på julafton. Mamma, pappa, Jocke, jag, Hanna, Thomas, Mikaela, Mormor och Morfar. Vi åt julmat och spenderade sedan kvällen med massa prat & godis i soffan. Vid halvsju öppnade vi julklapparna och eftersom vi "barn" har blivit rätt så stora så var det ingen som ville leka jultomte. (Jag och min bror har gjort det i alldeles för många år så ingen av oss ville). Till slut gav mamma upp och sa att hon kunde ta sig på det i år. Allt för att få det överstökat! ;)
Önskade mig inget speciellt i år heller, hade redan fått så mycket tyckte jag. Så pengar, en parfym som jag själv har valt ut fick jag av. Av min käre bror fick jag ett par öronhänge som jag själv fick iväg och köpa! =)
Vid åttatiden dök sedan älsklingen upp, mätt så han knappt kunde röra sig...*skrattar*
Vid tovltiden började alla bli trötta och äcklade av all mat och godis som vi hade stoppat i oss så jag och Ola gick hem.
Väl hemma var det dags för oss att byta julklappar. Av Ola fick jag en rosa Niketröja (långärmad) och en annan häftig tröja. Fick även HELA serien Sex and the city! =) (Har därför blivit en hel del lata dagar framför tv:n för att ta mig igenom hela serien. Är dock inte kalr än! ;)
Av svärmor fick jag en parfym som luktar gudomligt och en rosa pyjamas! =) Av svärfar fick vi pengar (som kommer väl till nytta) ;)
Ola fick med såklart lite julklappar av mig. En rakapparat, en popcornmaskin och dassboken. *skrattar* Eller detta var vad Ola trodde att han enbart skulle få i julklapp! ;) När vi var klara så gick jag nämligen till städskåpet där jag hade gömt en julklapp till. Detta gjorde jag eftersom jag vet att Ola är liiiite för nyfiken av sig så om denna hade stått framme så hade han kunnat gissa sig till vad den innehöll. Vad innehöll den då? - En xbox 360 som han sååå länge har pratat om att köpa när vi införskaffar oss den nya tv:n. Snacka om att han blev glad! =)

Juldagen: På dagen begav vi oss ut på mellandagsrea för att kanske fynda. Lånade mammas saab och körde mot K-stad. Hittade ingen PS3 till Jocke som vi hade lovat att köpa. Däremot blev det en ny stooor fin tv, nytt ljudsystem med bluerayspelare och några filmer. Blev ingen billig dag vill jag lova! :)
På kvällen hade vi inte fått nog av julmaten så då begav vi oss till svärmor där även Olas bror och flickvän var för lite god mat och mys! =)

Annadagen: Vi börjar bli lite smått trötta på att vara iväg varje kväll så vi tog oss en rejäl sovmorgon och myste i sängen. På kvällen var det sedan dags för kalkonmiddag hos svärfar...*mums* =) Olas bror & flickvän var där och även Olas farmör. Inte så ofta man träffar henne men alltid på middagar över julen och någon gång på sommaren!

Lördagen: Mamma och jag körde till Ikea för att inhandla tvbänk till oss och hon skulle ha nytt golv till köket och vardagsrummet. För en gångs skull så hittade vi alltihopa, fast det tog en bra stund och mycket spring mellan olika avdelningar. Och självklart så åkte det med lite ljus i vagnen! ;) Vi hade lånat pappas firmabil och tur var väl det. golv på 50kvm tar en j*vla plats, plus min bänk som inte heller var så liten! :) Vi var rätt trötta efter att ha asat in och ut allt ur bilen! =)
Åt lite gott hemma hos mamma och pappa på kvällen. Satt vid tv:n och tittade på Mamma Mia med mamma och mormor. (Vi hade då förflyttat vår gamla tv, tvbänk och vårt gamla ljudsystem som mamma hade köpt av oss. Skönt att bli av med det så enkelt!  =) Tror nog att allt uppskattades! =)

Söndagen: Jag och Ola försökte oss på att sätta ihop den låååånga tvbänken. Vid kvällningen kom Emil H och hjälpte oss då gick det snabbt! Det var då vi kom till det roliga, shit va vi skrattade. Vi skulle möbkera om för att saker och ting skulle få plats. Vi kom då fram till: Tvn ÄR för stor, soffan är för stor och vardagsrummet ÄR för litet...*asg*
Men till slut så blev allting bra! :) Tycker faktiskt det blev riktigt snyggt!
Vi spenderade sedan kvällen med att kolla på tv bluerayfilmer.

Måndag: Var iväg och handlade med Malin inför nyårsafton och spenderade sedan resten av dagen i soffan för att kolla på S.A.T.C! =)

Tisdag: Var iväg och nyårshandlade med mamma till deras fest och spenderade sedan även den dagen med att kolla på serien! =)

Onsdag: Och så äntligen kom nyårsafton som jag för en gångs skull verkligen har längtat efter! =) klockan ett körde mamma upp oss till Malin och Paul där vi drack lite cider och påbörjade maten. Vid ca femtiden kom resten av folket, vi åt gott, drack gott och skrattade en hel del. Vid åtta gick vi iväg för att hämta Sussu på jobbet! =)
Kvällen blev väldigt lyckad måste jag säga. Vid två kom taxin för att ta oss hemåt! Tack för en trevlig kväll!

Torsdag: Körde upp mamma till jobbet när hon började jobba! Sedan blev det ännu en slappdag framför soffan. Mycket slapp och mys har det blviit men för det mesta har Ola varit hemma och myst med mig så det har varit helt underbart! =)
 
Fredag, lördag och söndag: Tog det lugnt och tog dagarna som de kom. Mycket härligt och en massa kvalitetstid med Ola. på lördagen var vi även på 50 årskalas hos min morbror, god mat bjöds det även på då! =)

Måndag: Vi bestämde oss för att ta tag i lägenheten lite, tvättade, gjorde vid tvätt, strök tvätt, frostade av frysen, städade kylskåpet och några skåp i köket. Ola och Håkan stack ut en runda för att isfiska lite. När de kom tillbaka så beställde vi pizza och tittade på film.

Tisdag: Olas sista semesterdag! =( Vi steg upp tidigt och packad matsäck och begav oss ut på en sjö för att isfiska. Massa kläder var det som gällde. Hade en väldigt mysig dag på isen, lite kallt och lite tråkigt ett tag när det inte nappade. Grillade sedan lite korv och hade det gott.
När vi väl kom hem vid halv fem så åt vi och blev därefter väldigt trötta, råkade nog somna till lite...*ler*
Gick för första gången på tre veckor och la oss i vettig tid! =)

Ja, det blir en hel del att skriva när man inte har varit flitig på att uppdatera. har säkert glömt något! =)
En sak är dock säker. Har knappt rört på mig och bara suttit och ätit. Känner mig som en uppstoppad flodhäst. Så det ska bli skönt när träningen drar igång på rikitigt nästa vecka! =)

Nehej, nu ska jag återgå till vad denna dag ska gå ut på. Är en riktig städ och tvättdag idag. Ska försöka städa ut julen ordentligt idag! =) Men man är lite förslappad så det går inte så fort! ;)

Hoppas ni har haft en underbar helgledighet!

Ha det så bra!

kramis

Hundvalpar!

Min morbror var hemma igår, han berättade då att de ännu inte har blviit av med alla sina valpar.
9 st från början, återstår 6 st som ännu inte är sålda. Någon som är intresserad?
Om de inte hittar köpare så kommer de tyvärr att avlivas eftersom det inte var riktigt meningen att mamman skulle få fler valpar just nu.
Själv skulle jag mer än gärna ta en men tycker inte det känns rätt att ha en i denna lilla lägenheten.

Kolla gärna in dem, sötare än sötast och mamman till valparna kan jag lova er är dunderdundersnäll...snällare hund får ni leta efter, riktig familjehund!

http://www.blocket.se/vi/19556283.htm?ca=23_9_s

Är de inte söta??? *vill ha dem allihop*