Gott Nytt År!

För jag ta och önska er "alla" kära läsare!
Kommer nog inte att hinna skriva något i bloggen imorgon så tänkte att det är lika bra att skriva nu.
(Får ta en ordentlig uppdatering någon dag när allt har lugnat ner sig).

Imorgon ska vi som sagt på inflyttningsfest hos Malin och Paul, kommer nog bli väldigt trevligt tror jag.
Vi var och handlade maten igår och idag tog jag en tripp till systembolaget så nu är jag laddad! ;)

På lördag är det sedan dags för fest igen, då min morbror fyller 50. Och innan dess så ska även min storebror ta och fylla ett år äldre! :P

Ha det så gott allihop och ta det lugnt med dricka och pangpang imorgon!

Nyårskram

Länge sedan

Sorry, har inte lagt ner så mycket tid på datorn på länge nu.
Mycket har hänt och julen har varit här. Mycket mys, mat och paket.
Kommer en uppdatering en dag när man börjar komma igång igen. Just nu känns det som att vi enbart har ätit konstant i en vecka. Fast gratis är ju ifs gott! ;)

Hoppas ni alla har haft en bra Jul!?

Nu ska jag sprnga ut till soffan igen och störa Emil och Ola lite! =)

Imorgon är det inhandling av mat till nyår med Malin som gäller!

Ha det så gott!

kramis

God Jul!

Tänkte bara önska alla en riktigt God Jul!

Kvällen har spenderats hemma hos mamma och pappa, spelat bingolotto, ätit ostbricka och annat mumsigt.

Har antagligen inte tid att skriva här imorgon, då det ska bakas bröd och göras janssons till mamma slutar jobba. Sen blir det enbart MYS hemma hos mammsen och pappsen, och så kommer Ola lite senare på kvällen!

Så till er alla från oss "alla" önskar jag er alla en riktigt God Jul!

Alkohol!

Ska aldrig mer dricka sprit...Ve och fasa som jag mår idag. Spontankvällar med dricka och wii, farligt farligt!

Nej, måste klä på mig nu. Ska strax iväg och köpa tvbänk, sen är det full rulle hela dagen!

Kramis

4:e advent!

Sorry att jag inte uppdaterar varje dag. Men ibland har man verkligen ingenting att skriva och ibland så vill man bara inte sitta vid datorn. Igår var en sådan dag! =)

Igår blev det en STOR mysdag med Ola, han klarade sig nästan hela dagen från att pilla på fiskesaker och/eller spela dataspel. istället så blev det mys i sängen länge, sedan åts det frukost och duschades. Därefter begav vi oss till K-hamn för att kolla på tvapparater, innan vi åkte dit så visste han på ett ungefär vad han ville ha. Men när vi väl kom dit så blev han lika förvirrad igen då jag råkade öppna munnen...*skrattar*
Jaja, får se hur det hela kommer sluta. Körde även inom Mörrum för vi hade tänkt äta på laxkrogen eller vad det heter vid ån, men de hade icke öppet...*grr*
Så när vi kom hem så gjorde vi istället kycklingfile med potatisgratäng...Gottigottgott!

Resten av kvällen spenderades i soffan, kollade på Kung fu panda som enligt mig inte alls va bra! =(
Därefter kollade vi på allt trams som varvade varandra på lördagskvällen.

Idag ska det bakas bröd och även göra det där julgodiset med choklad och smälta skumbananer i, var så himla gott när jag fick smaka det av mammas jobbarkompis! Så det ska jag tillbringa dagen med. Måste också paketera Jockes wii som blev sålt igår, har dock en känsla av att det inte hinner komma fram innan julafton men vi gör ett försök.
Mamma jobbar delad dag idag, så om man har tur så kanske jag kan locka ut henne på en liten promenad i det fina vädret! *hoppas* =)

Nehepp, nu är det dags att sätta lite fart!
Trotts allt 4:e advent och snart är julen här. Känns skönt att inte behöva stressa så mycket, det mesta är gjort är bara lite till som ska inhandlas och tillagas i matväg sen är det MYS med stora bokstäver som stå överst på "attgöralistan"

Ha en bra dag!!

100 inlägg

Haha, har jag lyckats skrapa ihop nu! Haha!

Ang, förra inlägget så har jag fortfarande inte kommit fram till något! =/

Igår var jag först uppe med Ola så han fick göra sig julfin (klippa sig), sedan körde vi hem igen. Vid halv två kom sedan mamma och hämtade mig, vi var och fixade till min lugg, så nu ser jag igen! ;)
Sen var vi och storhandlade inför julhelgen, mycket att tänka på! :)

Tog oss även en fika, mysigt! *ler*
Därefter begav vi oss till lindex för att hitta en bh till min nyårsklänning, fan vilket dåligt utbud de har, men men... Köpte en iaf, var ju tvungen. Inte säkert jag kommer till k-stad innan nyår. - Nej, jag är ingen som orkar åka in och shoppa kläder på mellandagsrean. Massa människor som slåss om klädesplagg som ändå inte är något att ha, suckar. Har varit där så himla många år och alltid åkt hem med tomma händer och lite besviken. Knappt så jag hittar något där i vanliga fall så vad skulle mellandagsrean göra för skillnad? =)
Däremot åker jag gärna ut till Elgiganten, Siba, Onoff och alla de där affärerna istället och skoaffärerna! =P

Mamma och jag fick mycket gjort igår, tog oss till mörrum för att fixa en bröllopspresent till en på mammas jobb som ska gifta sig på nyårsafton. Fattar inte varför hon tog sig på det, hon är inte värd det!

På kvällen var det sedan dags för att bege oss till Björkhult (mitt ute i ingenstans till er som inte vet vart det ligger! ;) ). Där min nästkusin med barn bor. Byta julklappar och busa lite/fika. Shit vilken energi de ungarna har. var helt slut efteråt. *skrattar* Fast vi kom fram till att jag inte är någon hejar på att göra kullerbyta...*asg*

Körde hem vid åtta då barnen hade varit uppe väldigt mycket för länge och var supertrötta. Väl hemma så kollade vi på en film som gick på tv, minns inte vad den hette. Har iaf sett den innan, därefter körde min älskade mammsen hem mig...*love you*

Idag låg vi väldigt länge kvar i sängen. Tror inte Ola steg upp förens det var dags att gå till jobbet, jag var uppe och åt vid nornal men kröp ner i sängen igen med tv:n som sällskap men råkade nog somna om sedan...*oops*
Har iaf nu städat lägenheten så nu är den redo för julhelgen! ;)

Tänkte tgå och handla nu, ska göra hemmagjord kebabpizza ikväll tänkte jag. Blir förhoppningsvis inte så många dagar nästa vecka som man behöver laga middag, skönt det! =P

Ha en trevlig fredag...

Vad ska jag göra med mitt liv?

Onsdag idag, en vecka kvar tills man ska få vräcka i sig julmat. Så fuskigt att alla andra (typ) får äta flera julbord, medan jag får nöja mig med julafton. Då ska det svullas det vill jag säga! :P

Har varit lite dålig på att uppdatera, dagen igår bara försvann. Vet ej vart den tog vägen. Lagade mat på förmiddagen, skinkstek med potatis, sås och äppelmos *mums*
Sedan bar det iväg på möte på AF igen... Slut vid tre, skulle vara hos mamma på hennes jobb vid lite i fyra så jag gick in på Lizzo och "råkade" prova den där klänningen jag ville ha. Fast tyckte egentligen inte att jag hade råd med den men efter några sms med Ola så bestämde jag mig för att ta den. Så nu är även nyårsklänningen fixad! =)

Körde sedan till mammas jobb där vi åt, körde sedan hem och hämtade Jocke och begav oss sedan till simhallen för att simma (antagligen för sista gången i år) *snyft* har en gång kvar på kortet så ska försöka dra med mamma nu i juldagarna, fast hon bara jobbar och jobbar.

På tal om jobb, va sjutton ska jag göra med mitt liv? Jag som hade en sådan plan för hur jag ville hur mitt liv skulle se ut.
Jag vet vad jag vill, egentligen. Jag vill jobba som hälsoutvecklare på ett företag. Inte vara inhyrd eller ha eget eller något sådant utan ha en fast anställning. *dream on* Hade mina planer på att börja längst ner på ranken och sedan jobba mig upp, göra mig behövd med andra ord.
Fast det satte ju fordonsindustrin stopp för när man inte ens kan få ett vanligt svenskt hedligt jobb, är nästintill villig att ta vad för jobb som helst. Dock inte som telefonförsäljare. Är inte riktigt den typen av person =S

Så frågan är, ska jag ge upp mina drömmar att få arbete (någon gång i framtiden) som hälsoutvecklare och sadla om till något helt annat? Och VAD i så fall?
Har lärt mig att nu förtiden så kan man inte utbilda sig till något man verkligen vill arbeta med utan vad som behövs på marknaden...*suck* Inget som direkt passar mig, det står att det kommer behövas många utbildade till ditten och datten om si och så många år.
Så nu sitter jag här, ska jag påbörja en utbildning till något som KANSKE behövs om några år och som jag egentligen inte vill utbilda mig till???
Eller vad sjutton ska jag ta mig till?
Jag klarar inte av att gå hemma längre. Mår sämre för varje dag som går, så himla jobbigt att hela tiden försöka att inte visa någonting utåt. Är så rädd att få frågan hur jag egentligen mår. Tror det brister då, känner mig fruktansvärt misslyckad!
Pluggade två år, hade skitroligt och det man läste var sååå intressant. Tog inget lån, utan levde på 2500kr/månad. Målet var nu att få arbeta och tjäna lite egna pengar igen för att kunna betala för mig till hyra osv. Eftersom Ola då hade gjort det nästan helt själv i två år.
Och nu, ja nu har jag gått hemma i snart 4 månader med 3000ke/månad. Får ifs from denna månad 4961kr/månad. Så Ola har fått fortsätta att betala för mig. SÅ HIMLA FRUSTRERANDE!!!!!!!!!

Ja, jag vet jag är en j'vla gnällfia. Allt detta har jag med all säkerhet skrivit om flera gånger i denna blogg. Men vad ska man göra när man bara älter det i huvudet hela tiden. Det måste få komma ut......på något sätt!

Nej, nu ska jag vika tvätt och kanske hoppa in i duschen. (sitter fortfarande med pyjamasen på). Sen hem till mamma och fixa mat till henne och några tjejkompisar till henne som ska komma på besök.
Blir nog ingen träning ikväll, har gett upp för i jul tror jag!

Ha en bra dag!

Uppdatering

Idag är det en sådan dag då man varken har lust eller ork till att göra någonting...

Suck för sådana dagar!!


Gråmulen Måndag!

Och så var det återigen Måndag.
Vad som är skillnad med denna måndag mot alla andra måndagar som har varit länge nu är att detta är sista måndagen detta året som jag slipper bli lämnade ensam igen! =) Ola ska bara jobba denna vecka med sen ska han vara ledig över hela jul och nyår *jippi* Äntligen!!! Minns inte när han var ledig så mycket sist!

Igår gjordes det inte många knop ska jag få be och tala om. Det mest krävande jag gjorde var nog att starta diskmaskinen och städa städskåpet.
Var även ute och gick en lång promenad med mamma *duktiga vi*

Sen var det slapp framför tv:en med en stoooor godispåse som jag har förbjudit Ola att köpa, men ändå så gör han det. *grr* jaja, nu ligger det i min mage. Inget att göra någonting åt! ;)

Idag var jag uppe med tuppen för att gå på föreläsning på AF. Lyssnade på en man som berättade om att starta eget....
*gäsp*
Var sedan inne på systemet och beställde lite gotte till nyår *hehe* Farligt att titta i drinkböcker hos Malin och Paul, äntligen ska jag få dricka min kära gräshoppa igen! =)

Stack sedan hem och somnade framför tv:en och Bröderna Lejonhjärta. Får se om man får något vettigt gjort idag...
tvivlar starkt på det, blir dock träning ikväll med Ingela kl. 19.

Ha en trevlig fortsättning på denna måndag...


Lördagkväll

Sitter för tillfället med en drink i handen hemma hos mamma. Har precis ätit taco och sitter ju och jäser i tvrummet, gott =)
Ola tog hela soffan för sig själv så fick nöja mig med en fotölj!

Igår hade vi en jättetrevlig kväll hos Malin och Paul, tackar för det. Super god mat och mycket skratt och prat...*me like*
Ser verkligen fram emot nyår för en gångs skull, minns inte när jag gjorde det sist!

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Hade ju tänkt vara nykter igår så jag körde ju bort till dem, men ångrade mig rätt snabbt så ringde morfar som fick agera taxi =)
Mamma skjutsade sedan upp mig idag för att hämta den. Satt sedan i över en timme och skrev julkort, snacka om skrivkramp! =S

Nähe, nu ska jag mysa vidare....

Ha en trevlig lördagkväll!

Ajaj i mina axlar!

Forzan igår var riktigt roligt, har dock så ont i axlarna idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen! =(
Känns som om det är värre än träningsvärk, om det nu är möjligt! ;)

Idag har jag varit med mamma när hon har klippt sig, sen var vi och shoppade på Lizzo och systembolaget och såklart veckohandling på Willys. Jobbgt värre!
Sedan körde vi hem, mamma tog tag i sitt berg med stryktvätt och jag fick den roliga uppgiften att slå in alla julklapparna *suck, pust & stön* Var ju inte en direkt, massa kläder och lekaser till de minsta!
Skulle även ha skrivit julkorten men det hann/orkade jag inte med innan det var dags att bege sig upp till ofm igen för att hämta Jocke och köra honom till frisören. Så då passade mamma och jag på att köra till Maxi och Lindex. Hittade lite smått och gott, jag lyckas då alltid göra av med pengar! =)

Just nu ligger nallen och sover middag, bäst att han får vila en stund. Ikväll är vi bjudna på middag hos Malin och Paul, kan nog bli mysigt. Dock är det svårt att fixa chaffis lite sådär snabbt en fredagskväll så jag får hålla mig nykter ikväll!
Får hoppas vi hinner se lite av idolfinalen. Eller vill egentligen bara höra om vinnarlåten är bra! =)
Tycker Alice och Kevin är exakt lika bra så det spelar faktiskt ingen roll vem det är som vinner!

Ha en bra och trevlig fredagskväll!

Uppdatering

Och så var nästan denna dag med slut.
Har städat lite mer än halva lägenheten nu, ska strax ta sista biten med innan det är träning!

Måste bara få skriva av mig ang. afmötet idag. Jag tror jag kommer bli tokig, det skriker liksom inom mig. Jag fattar verkligen inte vad jag gör där.... Känner mig väldigt väldigt felplacerad.

Iaf så var vi på studiebesök på studiecentrum idag. (Jobbgarantin borde egentligen heta pluggarantin), eftersom de verkar bara vilja få oss till att plugga mer för att de ska slippa få stämpel på sig att det är så många arbetslösa i ofm just nu....*grr*

Så idag fick jag lära mig att  man kan plugga runt om i HELA Sverige, att vi kan välja precis vad vi vill, att vi även också kan plugga utomlands, inget som sätter stopp för det. Vi kan också arbeta utomlands. Och vet ni vad??? När vi studerar så får vi CSN, antingen bara bidragdelen eller låna. NÄHE, säger du det????
Det hade jag inte en aning om!!! Pinsamt ju för fanken, detta är ju sådant man får lära sig på gymnasiet, alla vet väl för f*n va CSN är, att man kan plugga vart man vill. Hade man sedan inte ett helt gymnasiebetyg så kan man läsa upp det på Komvux, grattis det visste vi inte heller!
Och så berättade hon också att det fanns något som hette säsongsarbete!

Allt detta tog 16 min att berätta, sen stod hon där "har ni några frågor"? Eh, vad tror hon?? Alla var knäpptysta av någon anledning.
Så alltså körde jag upp för en 16 min lång föreläsning om självklara saker. Hur tröga tror folk att man är??????

Arg....

Forza

Idag är det städning och träff med AF-gänget igen *suckar* Tredje gången denna vecka. Och vad vi gjorde igår har jag INGEN kommentar på!

Vill försöka hinna städa undan så mycket som möjligt idag så jag kan slappa imorgon =) Eller rättare sagt hjälpa mamma att slå in alla julklapparna och sedan är det mys med Idol =)

Nähe, hinner inte skriva mer nu...

Höres!

Hänt i veckan!

I måndags var jag på studiebesök på IUC med AF *suckar så djupt det bara går* "Läs här, snälla!" Det stod det typ inristat i pannan, stor mening att läsa där för att få ett jobb som inte finns/kommer finnas kvar i OFM *asg* Ne, kan tänka mig ett industrijobb så länge tills man hittar "The Job". Fast några industrijobb finns det ju inte längre, stor mening att lägga ett års plugg på det då. De tänker verkligen till *not*

Igår satt jag och gjorde mina "läxor" till AF, så nu är jag klar fram till sista januari, ger verkligen ingenting. Skulle först göra ett intressetest så vi visste vad vi verkligen ville jobba med, är inte ett dugg förvånad hur min lista ser ut - jag vet vad jag vill göra med mitt liv, men arbetsmarknaden sätter ju liksom stopp för det. Just därför känner jag att jag verkligen inte passar in i jobbgarantin. De som går där har inte en aning om vad de vill med livet och vissa har bara tagit ett sabbatsår innan de ska börja plugga på högskola. Men men, bara till att bita ihop, får ju pengar! =)
Den andra uppgiften vara att göra en "Livshandlingsplan" och en aktivitetsplan, där vet jag ju också hur jag vill att det ska gå till, har till och med lite småplaner på hur jag ska gå till väga, men allt och precis allt handlar för tillfället att få ett jobb, tjäna lite pengar och få komma ut i verkligheten igen!

Var även hemma hos Jocke igår och försökte hjälpa honom med matten, hoppas han hängde med i derivatans tecken och logaritmer. Va så j*vla stolt att jag faktiskt minns hur man gjorde, och skoj var det! *höhö* Alltid skoj när man vet hur man ska göra!

Sedan stack jag och mamma hem till en jobbarkompis till henne, skulle fika och titta in alla hennes tomtar. Hon samlar på tomtar och har över 1000st uppsatta i hela huset, verkligen skithäftigt! Vilken hobby liksom! =)

Idag hade jag tänkt städa på fm, men Ola kom hem lika fort från fisket idag som de stack. Så blir nog mys i sängen med gränsbevakarna i Australien, sen  renbädda, duscha/klä på sig och sticka till AF där vi idag ska få lära oss att skriva CV, wow! *ironisk*
Vet inte hur många olika sorters CV/personliga brev jag har fått lära mig, man vet ju inte till slut vilka som verkligen har rätt. Tänker faktiskt rätta mig efter det min svenskalärare lärde oss, den ser bäst ut och jag litar faktiskt mest på henne! Lilla underbara Berit, saknar henne!

Ikväll är det sedan simning på schemat och träna, blir John på Ingelas pass idag, fast han ska köra ett medelpass istället för intensiv! =( Får ju aldrig chans att testa hans intensivpass! *grr*
Nästa termin så försvinner Ingelas pass och jag ska värda på Lena N måndagspass och även på torsdagar. Fast det kommer nog inte bli afrodans längre! =( Utan kanske det blir Forza, eller gästgympapass. Får väl se vad de får tag i.

Ha en bra dag, hoppas ni är nöjda nu!

Populär?

Rätt häftigt att man är som mest populär när man bestämmer sig för att sluta blogga för ett tag.
Har inte haft så många besökare som de senaste dagarna.
Rätt colt! ;)

Får väl överväga det där med bloggandet, för stunden ska jag iaf gå och lägga mig. Lite städning, besök på AF imorgon och sedan simma & träna...

Sov så gott....

Lägga ner?

Tror jag från och med nu ska lägga ner min blogg. Har inget vettigt att skriva ändå...

Får se om det blir något mer inlägg....

Ha det så bra!

Friends forever?

Nu ger jag verkligen upp, nu är det verkligen slut.
Det var verkligen sista gången. Från och med så tänker jag inte ens försöka.
Jag försöker verkligen göra allt för mina sk vänner, men nu är det slut med det. Man får absolut ingenting tillbaka, det sårar som f*n!!!
Nu tänker jag inte göra ett piss mer, nu är det upp till er att bevisa att ni är mina vänner!!

Ahh, va arg jag blir. Eller ledsen blir jag, eller jag vet inte vad. Visserligen är jag inte supernykter just nu, men sårar gör det i alla fall!

Har Carro fött? =)

Igår var man som sagt i Tyskland. Hade roligt värre, "åh, så tar vi höööjer i rondellen!" ;)

Köpte dock inte så mycket, ett för att jag inte har så mycket pengar och två så åkte vi inte den resan jag tycker om. Ville till Kalles för där har de mest att välja på av det jag gillar. Men det dög detta också, var inte i ett sås tort behov av alkohol. Har en del hemma så jag klarar mig till våren! =P

Var nyss inne på Carros blogg och såg att hon inte har skrivit sedan i torsdags. Vilket jag tror beror på att hon ÄNTLIGEN har fött, som jag har väntat. Vet dock inte om det är sant än eller vilket kön det är. Men säger ändå ett STORT grattis till dig!!!

Nehepp, ska nog krypa ner i sängen igen en stund. Känne mig rätt seg, och träningsvärk har jag! ;)
Kanske uppdaterar lite mer sen, får se! =)

Afrotorsdag!

Tro inte att ni ska få djupare detaljer från gårdagens lilla inlägg, för det får ni inte!

idag har jag återigen varit på AF och lyssnat på en föreläsning, SUCK säger jag bara.
Gav ingenting att sitta och lyssna på en tråkig kvinna som pratade om motivation och att vi alla är unika. Unika på både svenska och engelska sa hon nog minst 250ggr på en och en halv timme...*suckar djupt* Allt hon stod och pratade om har jag läst så j*vla ingående och noga i utbildningen jag gick. Så det gav absolut NADA att sitta där.

Begav mig senare till systembolaget för att inhandla färddryck till imorgon. Går åt en del när man började kl 05.00 på morgonen! =)
Stannade även till hos mormor och morfar innan jag skulle hämta Jocke och Ola (på skola & jobbet).

Ola står för en gångs skull och fixar mat och vad händer då??? jo, fläktj*veln la återigen av. Nu får det f*n ta och ske en förbättring. Fläkt fungerar uj, kylskåpet exploderar vilken dag som helst. Tvättmaskinen tuggar sönder mina kläder. Tjohej va bra det går! Lär ju inte få något nytt förens något allvarigt sker! *grr*

Nej, äta mat nu. Sen packa inför imorgon innan jag beger mig till Afron.

Ha en trevlig kväll!

Give up?

Är det dags att ge upp snart???
Blir så förbannad och ledsen.... Vill bara skrika, fast det vet jag att det inte hjälper.
Frågan är svår, hur gör jag?

Använd ditt huvud ibland så du slutar såra människor, egoist!!!!

3 dec - 2 dagar kvar!

Jahapp, och så var det onsdag och inget roligt att förtälja idag heller...Ovanligt va?

2 dagar tills jag åker till tyskland idag, är väl det enda positiva, att få göra av med lite pengar på sprit! =)

Aerobicen igår var väldigt givande och fruktansvärt enkelt för en gångs skull. Så till och med jag hängde med och träningensvärken finns, gott! =)

Idag blir det Ingelas pass, kanske ut och gå en runda med mamma innan dess. Måste ju lämna tillbaka bilnyckeln som jag råkade stoppa i min ficka i måndags *ooops* =)
Klantigt av mig jag vet, men det är jag i ett nötskal!

Nehepp, nu kom Ola hem. Får väl göra lite mat, är väldigt hungrig. Sen hänga upp tvätten, suck vilket trist liv jag har!

2 dec

Kom idag upp i vettig tid för att bege mig på första mötet på AF. Alltså jag ahr verkligen INGA kommentarer om hur detta  kommer bli! *asg*
ja, jisses. jag säger då det! *kåkå*

När jag sedan kom hem så har jag fixat taxi till nyår, fixat lillebrors julklapp och skickat iväg en del viktiga mail.
Skönt att ha kommit en bit på vägen.
Så nu tänkte jag ta och putsa två fönster till, sen är det bara tre kvar! ;)
Får nog plocka undan lite i köket också innan det är dags för matlagning. Sen blir det nog slapp när Ola kommer hem, försöka fixa så vi kan beställa mormor och morfar julklapp. Sen är jag typ klar med julklapparna, gött!

Kom gärna till friskis ikväll, då det är gästgympa mellan 18.30-19.30, Aerobic med en mycket duktig kille. Han blev utvald att hålla i aerobic på svettisdagarna så han är nog duktig. Väldigt länge sedan jag testade det, suger på det men det är lika roligt för det! =)

Sen är det dags för tv-tisdagen igen! massa att glo på! =)

Thailand!!!

Ta mig till Thailand nu, det är det enda jag begär!!!
Åh, va jag saknar luften, värmen, solen, stranden, vattnet....*vill vill vill*
Vill inte vara kvar här mer, sååå tråkiga och meningslösa dagar som går här hemma.
Låt mig få sprida mina sista sparade pengar till en helt underbar låååång thailandsresa!!!

Har inte hänt så mycket idag, varit hos mamma och gjort en julgrupp till. Pysslade lite och drack glögg. Därefter var vi och simmade och sedan stack jag till friskis och här sitter jag nu i mina drömmar....

Jaja, drömma och längta kan man få göra. Det kan ingen ta ifrån mig!

Sov gott!