Otäckt!

Igårkväll/natt hände något som jag ALDRIG kommer glömma. Fy f*n va rädd jag var!!

Det hela började med att jag efter träningen körde upp till Ulle där mamma och Madde var och firade hennes 30års kalas, åt lite och duschade där. Vid halv ett ett någon gång så började jag bli trött så vi körde hemåt.
Skulle släppa av Madde hemma hos henne på bredgatan, eftersom de håller på att bygga hyreshus därså finns det typ bara en väg att ta för att köra dit. Körde in på vägen och skulle precis köra upp mot deras infart och då ser vi en riktigt berusad/påverkad man komma emot oss. Lyckades köra förbi honom och Madde skulle precis hoppa ut då jag ser honom komma springande emot oss. Vi fick panik och jag började fumla med att försöka hitta knappen där man låser alla dörrar från insidan. Hittade till slut knappen och det låste sig, detta hörde nog mannen (hörs ordentligt på en saab när dörrarna låser sig). Så han kommer fram till mitt fönster (på förarsidan), ber mig att öppna/veva ner fönstret för att han behövde hjälp. Nej, sa ja! Hans ögon var så j*vla äckliga och jag visste inte om det enbart berodde på alkohol eller om han hade tagit något annat också.
kanske låter kallt av mig men man blir så j*vla rädd och tankarna börja flyga iväg, blir han arg så kan han ju få för sig precis vad som helst.
Till slut ställde han sig framför bilen och börjar banka på motorhuven, fick då lite panik och tryckte gasen i botten och backade därifrån och körde därifrån. (Och jag som är så försiktig när jag backar och tar det lugnt i vanliga fall, tänkte att jag skiter verkligen i om det smäller bara vi kommer därifrån).
Vi bestämde att köra en runda i byn i hopp om att han kanske går därifrån.
När vi kom tillbaka så körde vi lite småvägar inom bostadsområdet, när vi kom fram så såg vi att han hade börjat gå därifrån och vi skyndade oss upp mot uppfarten till hennes. Hon hoppade ut och vi skyndade oss att köra därifrån. Men när vi kom ner från backen så ser vi honom kommande springande emot oss. Ställde sig mitt på vägen och försökte stoppa honom. Fick ännu en gång panik och gjorde en snabb sliring och kom in på ett villaområde, hade inte en aning om vart vi var.
Vi var båda så j*vla rädda, hela jag skakade. Fick knappt ner foten så att jag kunde trycka ner kopplingen.
Körde alldeles för fort, allt för att hinna ut på stora vägen innan honom...
Till slut kom vi ut på stora vägen....Fy f*n, kändes som en väldigt dålig skräckfilm!
Kändes så konstigt med eftersom detta var en måndagskväll, att det är fulla människor ute på fre-lördagar är en helt annan sak för då är man lite beredd på det.
Usch, ja. Lär dröja innan jag vågar mig på att vara chaffis igen! :(

När jag hade lämnat av mamma så körde jag hemåt. Nr jag väl kom innanför dörren så bara brast det för mig. Började storgråta och bara skakade. Ola försökte få fram vad det var som hade hänt men fick bara ur mig ett antal ord som inte hade något sammanhang.
Vågade inte somna för varje gång jag blundade så såg honom framför mig. Vad hade hänt om jag inte hade hittat knappen och kunnat låsa bilen??
Usch, ja. Somnade iaf till slut en bra stund efter Ola med lamporna tända i sovrummet....

Har hört nu idag att Madde hade ringt polisen för han hade kommit tillbaka dit, men de brydde sig inte. De verkade inte bry som om han så dör där ute.


Idag har vi varit uppe i Ofm. Ola skulle till en jobbcoach och därefter körde vi och handlade, sitter nu här och gör inte allt för mycket.
Ska laga mat, skicka en jobbansökan till och därefter ta en lång promenad.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Milli

Usch och fy. Snacka om att jag oxå hade blivit rädd. Jag hade nog skakat som ett asplöv hela natten. Ta med tårgas nästa gång.



Kram

Postat av: Milli

Usch och fy. Snacka om att jag oxå hade blivit rädd. Jag hade nog skakat som ett asplöv hela natten. Ta med tårgas nästa gång.



Kram

2009-03-03 @ 20:51:41
URL: http://www.millisblogg.se
Postat av: Karin

Vilken bok är det du läser? Jag är sugen på att hitta en bra bok, du kanske kan tipsa?

2009-03-03 @ 22:27:52
Postat av: My

Jag ligger lite efter alla andra så för tillfället så läser jag män som hatar kvinnor...

2009-03-04 @ 13:47:50
URL: http://flickanm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback