Och så var det lördag igen...

Herregud, vart tar dagarna vägen?
Har snart gått hemma i 10 veckor, shit!! Det är ju ett helt sommarlov =( Synd bara att vädret inte har kunnat vara som ett sommarlov, då hade det varit myyyycket lättare att gå hemma för då kunde man varit vid havet/stugan hela tiden istället! *ler* Men istället sitter man och suckar i lägenheten.

På tal om lägenhet så var vi ju och kollade på en på smålandsgatan igår, en trea. J*kla va fin den var!!
Så stor och rymlig jämnfört med det vi har nu. Högt i tak, myyycket förvaringsutrymme eftersom ett par som har bott där tog bort en av toaletterna. Finns plats för tvättmaskin och diskmaskin, nya köksluckor (dundersnygga), nytt golv ska läggas in och sen ska det målas om i vissa rum, köket var också gigantiskt, inglasad balkong.. Mycket fräscht och snyggt måste jag säga! Blev lite småsugen.
Sen kommer vi till lite minus såsom hund som skäller från tanten ovan, vi får ta det lilla sovrummet eftersom Olas fiskeskåp inte går in någon annanstans, det är kallt i vardagsrummet på vintern, det blir långt till mamma & pappa (eftersom de är de enda jag umgås med för tillfället). Annars blir jag sittande i en stor lägenhet helt ensam eftersom det får ju inte Ola till att sluta fiska direkt. =(
Så vi har lite att fundera på, blir ju billigare både med hyran, busskortet till Ola behövs inte, närmare till träning och handling. Har till måndag på oss så vi får se hur det blir!

Finns många plus med denna lägenhet vi har nu, förutom för liten och för stoooor hyra! =/

Nehe, vad ska dagen ha att erbjuda idag? Ola stack och fiskade med någon kille från Höör nu vid nio och "råkade" såklart väcka mig, hade velat sova lite till! =/

Får se om jag tar tag i och baka de där bröden och skriva klart cv:t så det är gjort. Sen bara slappa.
Kanske ta och beställa telefonen också *hrm* Ja, vi får se hur dagen slutar!

Höres säkert mer idag...

Kram sålänge...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback